Australian Open, turneul de tenis care atrage atentia pasionatilor de pariuri

18.01.2017 / Sport / Bucuresti

De cele mai multe ori, pariurile sportive se concentreaza mai ales pe fotbal, caci nu intamplator se numeste in Romania "sportul rege". Pe website-urile dedicate pasionatilor de sport si pariuri, fotbalul este mereu in prim-plan, chiar si atunci cand nu sunt in curs de desfasurare competitii de top precum UEFA Champions League, Bundesliga sau ...

Amenajare Teren Sintetic Tenis, Fotbal, Baschet – Sigmir, ...

Indiferent de locul în care sunt construite (în oraş, la periferie, în comune, localităţi, şcoli, etc) terenurile sportive aduc cu ele o mulţime de beneficii proprietarilor şi jucătorilor. Multe primarii şi instituţii importante din România, ne-au ales pentru a readuce la viaţă terenuri degradate sau a construi de la A la Z

Sports Time ofera gazon artificial cu intrebuintari multiple

Gazonul ocupa un loc important in viata de zi cu zi, influentand in mod evident calitatea ei.

Cum alegem terenul pentru construcţia unei baze sportive ...

Atunci cand dorim să construim o bază sportivă sau de agrement, este foarte important să ţinem seama de cateva cerinţe ecologice generale, iar acestea sunt:

Testimoniale Primării în urma colaborării cu Atlas Sport

ATLAS SPORT a avut onoarea de a construi sute de terenuri sportive pentru profesionişti şi amatori. Construcţiile noastre au schimbat viaţa familiilor, şcolilor, comunităţilor şi echipelor sportive de toate tipurile. Ne face plăcere să împărtăşim cu dumneavoastră, modul în care afacerea noastră a îmbunătăţit vieţile altora, incluzând în cele ce urmează, câteva

Steroizi pentru cresterea masei musculare

Sa te gandesti inainte sa-ti administrezi steroizi, acestia pot afecata organsimul.

Avantajele terenurilor de tenis din beton

Terenurile de tenis din beton câştigă trofeul pentru durabilitate, capacitatea de joc şi valoare pe termen lung.

Gama de echipamente de ciclism OPT de la ...

Ballan Sports Wear a lansat gama de echipamente profesionale pentru ciclism, denumită OPT, având în vedere nevoile sportivilor profesioniști. Această linie a venit în întâmpinarea nevoilor cluburilor și echipelor de ciclism din țară care aveau nevoie de echipamente de calitate care pot fi personalizate după specificațiile fiecărui club sau echipă. În

5 sfaturi practice pentru crearea unui echipament personalizat ...

Orice echipă, indiferent de sport, de grupă de vârstă sau de nivel de performanță își dorește un echipament personalizat care să îndeplinească două criterii esențiale: un design unic și de efect din punct de vedere vizual dar și materiale de calitate care asigură confortul în timpul meciurilor sau a sesiunilor de

Ce opţiuni avem atunci când dorim să construim ...

1. Terenurile cu iarbă Terenurile de tenis cu iarbă sunt printre cele mai agreabile suprafeţe, însă dezavantajul acestora este construcţia lor costisitoare şi întreţinerea specială ce trebuie acordată. Fără un bun drenaj, accesibilitatea pe astfel de terenuri, nu ar fi posibilă.

Echipamente sportive personalizate pentru echipe de copii, juniori ...

Un sport se identifică și prin caracteristicile pe care trebuie să le respecte seturile de echipamente sportive folosite. În cazul sporturilor de echipă, echipamentul îndeplinește, pe lângă aspectele tehnice, un suport pentru promovarea identității vizuale a clubului, dar și un element important de coeziune a membrilor unui grup care urmăresc un

201 Puncte – Jubileu in Circuitul 7 Munti ...

Buna ziua, De la Altitudine, cu convingerea ca o reusita bucura si inspira. Promovarea educatiei miscarii in mijlocul naturii si incurajarea descoperiri frumusetii muntelui o facem prin intermediul sportivilor cu rezultate de exceptie in domeniul alpinismului si escaladei. Dor Geta Popescu, de la varsta de 12 ani, are cel mai bun palmares mondial în

Ballan Spots Wear susține noua reprezentantă a ...

Odată cu debutul sezonului de baschet masculin 2016-2017, Sibiul Ballan Sports Wear devine sponsorul celei mai noi reprezentante a Sibiului în baschetul național. Asociația Club Sportiv Magic Sibiu a revine în acest an în Liga 1 de baschet masculin cu forțe proaspete și cu obiective ambițioase, dintre care, pe primul loc

Bursa la LadyFIT

Ești fată și ai bursă la facultate? Primești una și la LadyFit – firstgym for delicate women

Decathlon, 40 de ani de inovație Gala Inovațiilor ...

Gala Inovațiilor Decathlon reprezintă un eveniment unic și original datorită faptului că inovația este abordată într-o manieră pragmatică de către o echipă formată din ingineri, manageri și designeri de top. Evenimentul este cu atât mai important anul acesta cu cât compania Decathlon aniversează 40 ani de existență

Construcţie teren tenis, baschet, fotbal, Mallnitz, Austria

Prima colaborare a firmei Atlas Sport în afara ţării s-a finalizat cu construcţia unei baze sportive într-un cadru natural încântător – Edelweiss Group Park. La cererea beneficiarului – Ales Lone Star Investment LTD, construcţia cuprinde teren de tenis, fotbal/handbal, baschet/volei şi badminton.

Doresti sa practici Pilates? Alege studioul Koa din ...

Exercitiile Pilates au fost concepute in vederea imbunatatirii starii fizice si emotionale, in special pentru persoanele care doresc sa tempereze stress-ul cotidian prin intermediul acestei activitati. Instructorii din echipa Koa Pilates Bucuresti te vor indruma, pas cu pas, fiind alaturi de tine in exersarea posturilor de Pilates. Bucurestiul iti ofera posibilitatea

Urmează un weekend de forță în Piața Mare ...

În 17 și 18 septembrie 2016, în Piața Mare din Sibiu se va desfășura cea mai mare paradă de forță brută din România. Unii dintre cei mai puternici bărbați din lume își vor măsura puterile într-o competiție de calibru mondial, Strongman Champions League. „Giganții” power lifting-ului

Cabral a provocat la luptă mirosurile neplăcute, ...

București, 14.09.2016 – În perioada 17 - 25 septembrie, Cabral face o demonstrație de forță în numele Old Spice, dând knock-out mirosurilor neplăcute. În centrele comerciale din București, bărbații sunt așteptați să își testeze la rândul lor talentul de kombat în fața mirosurilor neplăcute și să primească certificatul suprem de bărbăție.

Reduceri la piese si biciclete pe BikeXCS.ro!

Luna Septembrie aduce la BikeXCS un prim val de reduceri consistente pentru toti amatorii pedalatului. Acum este timpul potrivit pentru a achizitiona biciclete si piese la un raport excelent calitate/pret.

Ballan Sports Wear susține Strong Man Champions League ...

Sibiul va fi gazda unora dintre cei mai puternici oameni din lume, care își vor măsura forțele în Piața Mare a orașului. Timp de două zile, între 17 și 18 septembrie, sibienii și nu numai vor asista la o competiție inedită în peisajul sportiv autohton, respectiv powerlifting.