Sfârșit de săptămână perfect la Aero Squash Băneasa

28.04.2017 / Sport / Bucuresti

Jocul squash a fost inventat în anul 1830 la școala Harrow și fondat oficial ca sport câțiva ani mai târziu. În ziua de azi se bucură de o popularitate foarte mare în rândul tuturor categoriilor de vârstă datorită beneficiilor pe care le aduce sănătății prin tonifiere și menținerea greutății corporale, eliberarea stresului, socializare și ...

Selectia de carucioare 2 in 1 si 3 ...

Articolul care descrie selectia de carucioare promovate pe site-ul ShopAlert pune accent pe branduri si, nu in ultimul rand, pe preturi.

Beneficiile unui teren de sport în curtea casei ...

Prin construirea unui teren de sport în aer liber, veţi face alegerea potrivită, pentru că nu veţi înfrumuseţa doar casa, dar veţi construit un loc perfect în care familia se poate juca, relaxa, distra şi un loc unde vă puteţi împărtăşi momentele preţioase din viaţa de zi cu zi.

Cum sa iti asezonezi activitatile outdoor cu reducerile ...

SportAddict intampina clientii cu reduceri substantiale la o multitudine de modele de biciclete, dar, in acelasi timp, cu noi produse de la producatori consacrati in articole sportive pentru activitatile outdoor. Incepand cu luna martie, SportAddict lanseaza sezonul lung cu promotii la modelele de biciclete de anul trecut, gazduite de magazinul online.

Cum acoperim un teren de sport – balon ...

Astăzi vom analiza care e cea mai bună şi cea mai rentabilă soluţie pentru acoperirea unui teren sport.

Întrebări frevente despre miniterenurile rezidenţiale

Cât de mult spaţiu este necesar pentru a construi un miniteren sportiv în curtea mea? Miniterenurile rezidenţiale Atlas Sport sunt concepute pentru a se potrivi nu numai spaţiului disponibil în curtea dumneavoastră, dar şi stilului de viaţă al familiei, intereselor, precum şi activităţii sportive. Deci, răspunsul este: miniterenurile pot fi personalizate; putem

Vino sa testezi gratuit și sa descoperi alaturi ...

Din pasiune pentru sport, Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata produselor sportive din Romania, a decis sa deschida anul acesta sesiunea evenimentelor sportive marca Decathlon, printr-un eveniment de test outdoor. Indiferent de varsta si de nivelul atins ca alergator, Decathlon te asteapta sambata, 25 martie, in parcul

Terenurile multisport pentru şcoli

Sănătatea populației, oferirea de spații profesioniste pentru practicarea sporturilor precum si amenajarea de locuri de joacă pentru copii începe să devină o prioritate pentru administratiile locale din România. Astfel, primăriile încep să realizeze tot mai des astfel de investiții, o cale avantajoasă de a realiza acest lucru fiind finantările prin GAL.

DanceMasters2017

Numărul 1 mondial din nou la DanceMasters

Vino la Trocathlon sa vinzi sau sa cumperi ...

Pasionatii de sport sunt asteptati in perioada 10 martie-2 aprilie 2017 sa-si cumpere sau sa-si vanda echipamentele sportive aflate in stare buna in cadrul celui mai mare targ de articole sportive second-hand din Romania-Trocathlon. Targul se desfasoara la nivel national in toate magazinele Decathlon din Romania, unul dintre principalii retaileri în

Cum sa-ti alegi Suplimentul Pre-Workout

Factori de care trebuie sa tii cont cand iti alegi un supliment energizant.

Amenajare Teren Sintetic Tenis, Fotbal, Baschet – Sigmir, ...

Indiferent de locul în care sunt construite (în oraş, la periferie, în comune, localităţi, şcoli, etc) terenurile sportive aduc cu ele o mulţime de beneficii proprietarilor şi jucătorilor. Multe primarii şi instituţii importante din România, ne-au ales pentru a readuce la viaţă terenuri degradate sau a construi de la A la Z

Australian Open, turneul de tenis care atrage atentia ...

De cele mai multe ori, pariurile sportive se concentreaza mai ales pe fotbal, caci nu intamplator se numeste in Romania "sportul rege". Pe website-urile dedicate pasionatilor de sport si pariuri, fotbalul este mereu in prim-plan, chiar si atunci cand nu sunt in curs de desfasurare competitii de top precum UEFA Champions

Sports Time ofera gazon artificial cu intrebuintari multiple

Gazonul ocupa un loc important in viata de zi cu zi, influentand in mod evident calitatea ei.

Cum alegem terenul pentru construcţia unei baze sportive ...

Atunci cand dorim să construim o bază sportivă sau de agrement, este foarte important să ţinem seama de cateva cerinţe ecologice generale, iar acestea sunt:

Testimoniale Primării în urma colaborării cu Atlas Sport

ATLAS SPORT a avut onoarea de a construi sute de terenuri sportive pentru profesionişti şi amatori. Construcţiile noastre au schimbat viaţa familiilor, şcolilor, comunităţilor şi echipelor sportive de toate tipurile. Ne face plăcere să împărtăşim cu dumneavoastră, modul în care afacerea noastră a îmbunătăţit vieţile altora, incluzând în cele ce urmează, câteva

Steroizi pentru cresterea masei musculare

Sa te gandesti inainte sa-ti administrezi steroizi, acestia pot afecata organsimul.

Avantajele terenurilor de tenis din beton

Terenurile de tenis din beton câştigă trofeul pentru durabilitate, capacitatea de joc şi valoare pe termen lung.

Gama de echipamente de ciclism OPT de la ...

Ballan Sports Wear a lansat gama de echipamente profesionale pentru ciclism, denumită OPT, având în vedere nevoile sportivilor profesioniști. Această linie a venit în întâmpinarea nevoilor cluburilor și echipelor de ciclism din țară care aveau nevoie de echipamente de calitate care pot fi personalizate după specificațiile fiecărui club sau echipă. În

5 sfaturi practice pentru crearea unui echipament personalizat ...

Orice echipă, indiferent de sport, de grupă de vârstă sau de nivel de performanță își dorește un echipament personalizat care să îndeplinească două criterii esențiale: un design unic și de efect din punct de vedere vizual dar și materiale de calitate care asigură confortul în timpul meciurilor sau a sesiunilor de

Ce opţiuni avem atunci când dorim să construim ...

1. Terenurile cu iarbă Terenurile de tenis cu iarbă sunt printre cele mai agreabile suprafeţe, însă dezavantajul acestora este construcţia lor costisitoare şi întreţinerea specială ce trebuie acordată. Fără un bun drenaj, accesibilitatea pe astfel de terenuri, nu ar fi posibilă.