Zaiafet este restaurantul care va ofera experienta mancarurilor unice romani

12 septembrie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Restaurantul Zaiafet din Bucuresti este restaurantul tiganesc care aduce in atentia tuturor iubitorilor de mancare la ceaun experienta unica a unor platouri deosebite, atent realizate pentru a reusi sa satisfaca si cele mai exigente preferinte. Cultura romani merita toata atentia, mai ales ca preparatele inglobate in acest tip de cultura sunt printre cele mai gustoase. Pe cei care isi doresc sa traiasca o experienta aparte in ceea ce priveste gastronomia, restaurantul cu mancare la ceaun Zaiafet, despre care aflati mai multe dand click aici: http://www.zaiafet.ro, este pregatit sa ii primeasca inauntru, intampinandu-i cu mancaruri de-a dreptul reusite.

Restaurantele tiganesti precum Zaiafet promit o atmosfera de neuitat

Pe langa meniul delicios pe care il gasiti la restaurantul Zaiafet, aici veti avea ocazia sa ascultati cea mai buna muzica lautareasca. Nimic nu este mai placut decat sa luati masa, impreuna cu prietenii apropiati, la restaurantul Zaiafet, unde experienta va fi una 100% roma, cu muzica 100% live.

• Aici, va puteti astepta la o bucatarie diversificata, din care nu lipsesc aromele culinare specifice Indiei, pana la Spania. Experimentand preparatele culinare de la restaurantul Zaiafet, veti urmari, practic, traseul gastronomic al romilor, in calatoria lor prin lume. In plus, atmosfera va fi intretinuta de artistii care canta live aici, la Zaiafet.

• Pe site-ul restaurantului cu specific tiganesc veti putea vedea meniul. De la delicioasa pulpa de rata rumenita, specialitati din porc, miel si altele, la tigaia caldararului sau deliciul ceaunarilor, la Zaiafet gasiti mancare pe toate gusturile. Indragita mamaliga la ceaun nu are cum sa lipseasca, nici ea, din meniul variat de la Zaiafet, mai ales ca o friptura bine facuta nu are cum sa nu fie pusa in valoase de acest preparat. Din meniu nu avea cum sa lipseasca pestele preparat cu mujdei, o delicatesa culinara desavarsita.

Cafea la ibric din cupru, concerte, degustari de vin: toate la restaurantul Zaiafet

Vreti sa dati o petrecere in alt stil, pentru a va impresiona invitatii, dar nu stiti ce sa alegeti? Ce ati spune de o petrecere cu muzica lautareasca veche, de calitate, unde sa va surprindeti prietenii cu mancare delicioasa, o cafea preparata la ibric din cupru? Restaurantul Zaiafet se bucura si de gradina, unde va asteapta cu cele mai frumoase aranjamente specifice. Concertele in aer liber niciodata nu au fost mai memorabile, pana acum. Daca vreti sa degustati un vin de calitate, restaurantul Zaiafet este alegerea perfecta.

La restaurantul Zaiafet se organizeaza activitati distractive pentru copii, dar si educative, totodata. Zaiafet reuseste sa organizeze ateliere cu mestesugari special create pentru copii, unde cei mici vor invata arta florareselor, elemente de percutie, povestea din spatele argintarilor, precum si pictura. De asemenea, se pot organiza aici si evenimente culturale sau petreceri cu specific romani. Zaiafet ofera posibilitatea de a inchiria costume traditionale romani, cu care veti reusi sa va integrati mai bine in atmosfera de neuitat, la o petrecere marca Zaiafet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram