Vrei o ambienta placuta in locuinta ta? Foloseste spoturile LED

19 iunie 2017
Autor:
Suits Advertising

Spoturile LED se monteaza de obicei pe tavan, dar ele pot fi puse si pe pardoseala, oferint un aspect foarte placut si foarte modern al locuintei. Acestea se pot folosi si ca un supliment pentru locurie unde deja exista o lumina si pot ajuta la refacerea designului interior al locuintei tale pentru a scoate in evidenta anumite obiecte sau anumite zone speciale din casa. Este extrem de important sa tineti cont de lumina daca va doriti un ambient special si o atmosfera superba in casa dumneavoastra.

Cum accesorizam spoturile LED in locuinta noastra?

Inainte de a stabili ce sistem de iluminat veti folosi, este important sa studiati cat mai atent lumina naturala care va va patrunde in casa. In functie de aceasta, o sa stabiliti daca este nevoie sa completati si cu lumina artificiala. In cazul in care veti avea nevoie, magazinul online LED-Concept va sta la dispozitie. Spoturile LED de la ei au o gama variata de utilizare, acestea putand fi montate pe tavane, pe pereti, pe pardoseala sau chiar pe mobilier, pentru a obtine efecte deosebite.

Puteti alege sa montati cateva spoturi LED in zona geamurilor, cu ajutorul draperiei si astfel se va crea un efect foarte interesant de miscare, efect care va imbagoti considerabil designul locuintei. Dupa cum ati vazut in piscine sau la mall-uri, spoturile led se pot monta chiar si subacvatic sau subterestru, acesta montandu-se sub niste pavele pentru a oferi un design special. Daca va doriti sa montati spoturi LED in pardoseala, designerii recomanda ca acestea sa nu fie montate in toata incaperea, ci doar intr-o zona care va pune un accent pe incaperea respectiva. Tot designerii sustin ca este de preferat ca cele mai multe persoane sa se foloseasca de spoturile LED in bucatarie, pentru ca in bucatarie este mereu nevoie de o lumina in plus.

Despre Led-Concept

LED-Concept este un magazin online care comercializeaza o gama variata de produse de iluminat pe baza de led la preturi foarte mici. La ei pe site veti putea gasi becuri, proiectoare, spoturi, plafoniere, tuburi, benzi etc. Toate aceste produse vin insotite de certificate de garantie si de conformitate pentru ca dumneavoastra sa fiti intotdeauna multumiti de produsele de la LED-Concept.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram