Vedetele participa la Retro American Muscle Carsla Bucuresti Mall

29 mai 2015

Peste 100 de automobile vor participa pe 30 si 31 mai la intalnirea anuala a pasionatilor si posesorilor de automobile istorice americane, Retro American Muscle Cars, organizata de Retromobil, Game World si Bucuresti Mall. La eveniment vor fi prezenti Roxana Ciuhulescu, Vladimir Draghia, Corina – ea va sustine un concert pe 30 mai, incepand cu ora 16.00 -, DJ Hara, Rita Muresan si Julia Jianu, dar si vedete din sport: cel mai bine cotat luptator de MMA din Romania, Ion Pascu, cvintuplul campion mondial la skanderberg la ambele brate, Ion Oncescu.

La Retro American Muscle Cars, participantii vor putea vedea un DeSoto Coupé, un Ford Mustang Fastback 1965, masina care a aparut in fimul „Gone in 60 Seconds”, un Chevrolet Corvette C1 in valoare de 100.000 euro, un Dodge Challenger, un Chevrolet Impala din 1965, un Pontiac Trans Am si o masina de pompieri din 1927, American LaFrance. Intrarea vizitatorilor este gratuita.

Sambata, un juriu format din mai multe vedete, printre care DJ Hara, Rita Muresan, Julia Jianu,va desemna automobilul castigator al titlului „Cea mai frumoasa masina”, iar, pe 31 mai, pe langa Premiul publicului, se vor decerna cupe la urmatoarele categorii: „Cei mai multi kilometri condusi pana la eveniment”,„Cel mai galagios muscle car”,„Cel mai in varsta automobil american”,„Cel mai lung automobil”, „Cea mai mare capacitate cilindrica” si „Cel mai original muscle car”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram