Trimiti marfa? Alege transportul aerian de marfa de la RILVAN Group

12 decembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Serviciul de transport aerian de marfuri este serviciul care cuprinde toate operatiunile executate de o casa de expeditii legate bineinteles de marfurile de comert international si intern pentru organizarea transportului aerian de marfuri in cele mai bune conditii. Acest serviciu include atat incheiera si derularea transportului aerian, cat si eliberarea marfurilor la destinatie bineinteles in aceleasi conditii.

Prima companie care a desfasurat transport aerian de marfuri a fost KLM in anul 1919. Ulterior, AirFrance, Lufthansa, Aeroflot, Sabena si Tarom au inceput sa ofere acest serviciu. Transportul aerian de marfuri este de ceva an incoace intr-o crestere constanta care se datoreaza multor elemente. Acest serviciu reuseste sa isi dubleze cantitatile transportate la feiecare 9-10 ani.

Rapiditatea si capacitatea transporturilor aeriene de marfuri a crescut considerabil in timp ce costurile au scazut. Datorita acestor lucruri, transportul aerian de marfa a inceput sa fie optiunea aleasa din ce in ce mai multi oameni.

Avantajele transportului aerian de marfuri:

  • Oportunitatea – transportul aerian de marfuri poate avea loc fix in momentul solicitarii. Astfel, marfa va sosi la timpul stabilit la inceput si solicitarile vor fi respectate
  • Adaptabilitatea – aeronavele se pot adapta in functie de cerere pentru a reusi sa transporte diverse lucruri: amenajari de lux, marfuri, fotografieri aeriene. Este evident faptul ca nu mai exista un tip de marfa care sa nu poate fi transportat prin aceasta cale.
  • Accesibilitatea – pentru ca se utilizeaza un singur mijloc de transport, adica avioanele, serviciul a ajunsa sa fie la indemana oricui, deoarece costul pentru transportul aerian de marfuri s-a micsorat foarte mult in comparatie cu cel al altor tipuri de transport.
  • Eficacitatea – un avantaj mare este acela ca la serviciul transport aerian de marfuri se poate apela regulat in functie de cererile deja existente, lucru care conduce la o eficacitate ridicata.
  • Confortabilitatea – Calitatile aeroporturilor si a aeronavelor ofera un confort ridicat celor implicati. Lucru foarte important atunci cand este nevoie ca personalul care se ocupa de acest domeniu sa poata lucra intr-un mediu extrem de confortabil.
  • Penetrabilitatea – cresterea din ce in ce mai mare a companiilor care efectueaza aceste serivicii si expansiunea geografice a intregului domeniu a contribuit din plin la ascensiunea in cat mai multe locuri a acestui serviciu. Acum se poate transporta marfa chiar si in cele mai particulare locuri din lume.
  • Siguranta – avand in vedere cat de repede se dezvolta serviciile aeriene, putem spune ca marfa este in cea mai buna conditie atunci cand ea este transportata in mediul aerian. Riscul deteriorarii sau al accidentelor scade considerabil de la an la an.

Analizand avantajele prezentate mai sus, putem afirma ca transportul aerian de marfuri va fi, in cativa ani, principala metoda prin care marfurilor vor fi transportate in lume.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram