Trattoria pizza pentru gusturile italiene

30 ianuarie 2017
Autor:
Daniel Petreanu

Specialitatile italiene de la o pizzerie din Bucuresti sunt de recomandat oricaror gurmanzi care se dau in vant dupa mancarea buna. Dincolo de pizza, la trattoria poti comanda si lasagna, spaghetti, tagliatelle, insalata, caponata, burrata, caponata bruschetta, zuppa, frutti di mare, minestrone, risotto. Fie ca te intereseaza o iesire cu prietenii, o cina de afaceri, o seara in familie, o petrecere, o seara romantica in doi, vizita la o pizzeria in Bucuresti este un prilej de bucurie si relaxare. Mancarea, bautura si atmosfera sunt la inaltime, personalul facandu-te sa te simti ca intr-o familie.

Viziteaza online o pizzerie din Bucuresti

Pentru cei care vor sa vada mai intai un meniu de mancare sau unul de bauturi, pot sa intre pe site-ul cu pizza trattoria si sa vizualizeze online ceea ce restaurantul italienesc are de oferit clientilor sai. Oricum, toti cei care au fost cel putin o data acolo, vor reveni, site-ul de prezentare online fiind doar o carte de vizita si o modalitate moderna de promovare a ceea ce ofera in mod traditional o pizza tratoria. Rezervarile si posibilele intrebari pot fi adresate atat online cat si telefonic, la numarul afisat pe site. Personalul specializat al restaurantului este intotdeauna dispus sa ofere detalii care sa lamureasca pe toti cei interesati.

Vrei pizza la tratoria?

Este clar faptul ca nu trebuie sa calatoresti pana in Italia pentru a avea parte de o pizza trattoria. Si la noi in tara exista locatii in care bucatari cu experienta pot recrea gustul specific mancarii italienesti fara cusur. Vrei si un desert pe masura? Niste clatite cu o crema de mascarpone, o felie dintr-un tort de ciocolata, tarta cu branza sau un tiramisu, sunt gata sa iti incante papilele gustative. Nu cred ca mai e nevoie de alte argumente pentru a deveni un client fidel la pizza tratoria.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram