Sunteti un adept al tratamentului alopat? Iata 3 motive pentru care ar trebui sa incercati si tratamentul homeopatic

19 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Fiinta umana este construita astfel incat sa se poata reface singura, doar cu un simplu impuls primit din exterior. In vreme ce medicina alopata merge pe principiul distrugerii celulelor bolnave (chiar daca in proces se pot pierde si celule sanatoase), medicina homeopata, implicit tratamentele homeopate, merg pe o idee distincta, non-intruziva, menita sa dea un imbold organsimului, astfel incat acesta sa se repare singur. Sistemul homeopat a fost dezvoltat de doctorul Samuel Hahnemann, in secolul al XVIII-lea. De atunci si pana in prezent, homeopatia a ajutat la solutionarea blanda a multor probleme ce pareau a fi fara solutie. Daca nu ati incercat pana acum aceasta tehnica de medicina alternativa, iata 3 motive pentru care ar trebui sa recurgeti la ea.

Tratamentul homeopatic – cand si de ce?

Orice abatere de la starea de normalitate a organismului este considerata boala. Insa daca dorim sa ne recuperam sanatatea, este bine de stiut ca mai exista si alta modalitate in afara de medicina alopata. Organismul este un tot unitar ce fuctioneaza dupa principii bine stabilite; nu trebuie sa ii stricam echilibrul asadar. Iata trei motive pentru care ar trebui sa incercati un cabinet homeopatic din Bucuresti si nu unul de medicina traditionala, data viitoare cand va confruntati cu o problema:
• Tratamentul homeopatic gaseste rezolvari la probleme ce par fara raspuns. Cu ajutorul solutiilor sub forma de suspensie (pulberi, prafuri), se pot rezolva probleme grave, cum ar fi alergiile care dau batai de cap tuturor. In vreme ce medicina alopata este intruziva si nu reuseste decat sa rezolve efectele, tratamentul homeopatic isi propune si reuseste sa rezolve cauza.
• Mergand pe principiul invers al medicinei alopate, homeopatia doreste sa rezolve problemele mergand deseori pe efectul de placebo. Asadar, ea nu are efecte adverse. Ori are efecte benefice, caz in care organismul se reface complet, ori nu are niciun fel de efect, asta datorita incapacitatii energetice a fiintei noastre de a recurge la principiul auto-vindecarii. Auto-vindecarea porneste de la un echilibru energetic. In cazul in care avem anumite blocaje energetice, este de asteptat ca organismul nostru nu se poate reface singur.
• Homeopatia este un tratament adjuvant, si nu intruziv, prin faptul ca functioneaza pe principiul declansarii unui domino ce are ca final insanatosirea noastra. De asemenea, este un tratament adecvat pentru toate varstele, singura variabila ce difera odata cu varsta este perioada de derulare a tratamentului.
Asadar, homeopatia actioneaza precum o parte componenta a organsimului nostru. Iar daca doriti un tratament de homeopatie in Bucuresti, puteti consulta platforma online Zenivers, care propune cele mai bune cabinete de homeopatie din Capitala. Organismul nostru are capacitatea de a se reface de la sine putere, doar cu un imbold din exterior. De ce sa nu il ajutam, asadar, intr-un mod prietenos si cu efecte durabile? Homeopatia este un raspuns de luat in seama.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram