Studiu: Peste 65 dintre lucrurile pe care le ai in dormitor te pot imbolnavi de cancer

1 martie 2017
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Din ce in ce mai multe persoane spun ca isi doresc sa isi schimbe stilul de viata si se concentreaza asupra schimbarii regimului alimentar, asupra dietelor si incep sa practice activitati sportive. Cei care isi doresc o viata sanatoasa incearca sa inlature obiceiurile negative si lupta pentru a isi atinge obiectivele. Cu toate acestea, indiferent de eforturile si de sacrificiile pe care le fac, uita de un aspect foarte important, care le pot influenta intregul proces pe care ei l-au gandit si anume, mediul in care traiesc!

Astfel, toate dietele de detoxifiere, toate alimentele organice si sporturile sunt de prisos, daca oamenii nu au grija sa isi imbunatateasca si mediul in care locuiesc, iar principalul loc pe care ei trebuie sa il ia in calcul este dormitorul, intrucat in aceasta camera ei petrec cel mai mult timp.

Ultimele studii de specialitate au aratat faptul ca cei mai multi oameni nu cunosc faptul ca mai mult de jumatate dintre lucrurile care se afla in dormitoarele lor ii pot imbolnavi de cele mai cumplite boli si nu sunt constienti ca isi pot imbunatati sanatatea luand cateva masuri de siguranta.

Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le schimbi in dormitor ca sa ai o viata sanatoasa?

Dormitorul este camera care se bucura de cea mai multa atentie, intrucat aici oamenii petrec peste 8 ore pe zi. Din acest motiv, specialistii recomanda sa existe imbunatatiri in mediul in care locuiesc, astfel incat fiecare sa ia in calcul urmatoarele lucruri pentru a duce viata sanatoasa la care viseaza:

• Asternuturile. Cele mai multe persoane nu constientizeaza faptul ca asternuturile pot deveni periculoase pentru sanatate, daca nu sunt spalate la timp. Acestea pot acumula acarieni si alti daunatori microscopici care se inmultesc si mor in aceleasi cearsafuri in care oamenii dorm de fiecare data. Din aceasta pricina, este esential ca asternuturile sa fie schimbate o data pe saptamana si, in plus, sa se opteze pentru materiale de calitate, asa cum este si bumbacul satinat de la Freeteks, care este ideal pentru lenjerii de pat.

• Mobila imbracata in piele artificiala. Indiferent de cat de interesant si de frumos arata obiectele de mobilier captusite cu piele artificiala, fie ca sunt canapele, fotolii sau scaune, ele nu trebuie sa se mai regaseasca nici in dormitor, nici intr-o alta camera din casa. Aceste obiecte contin PVC, care este o varianta toxica a plasticului si care poate afecta sistemul endocrin al omului, lucru care duce la alternarea sanatatii.

• Covoarele. Intr-adevar, aspectul unei camere se schimba total atunci cand se opteaza pentru asezarea unui covor intr-o anumita parte, insa acest lucru implica si o multime de lucruri care pot afecta sanatatea celor ce petrec mult timp in dormitor. Covoarele sunt cele mai sigure surse de acarieni, praf si alergeni, care pot cauza probleme serioase pentru inima, ficat, piele sau plamani. Microorganismele care se intalnesc in covoare pot fi principalele cauze pentru problemele respiratorii de tipul astmului, dar pot pava si calea spre o boala crunta, asa cum este cancerul. Din aceste motive, cel mai bun lucru pe care cineva il poate face este sa renunte la covoare.

Cele amintite mai sus sunt doar o parte dintre obiectele care nu ar trebui sa se regaseasca in dormitorul cuiva sau care ar trebui sa fie schimbate frecvente, pentru a nu ii fi afectata sanatatea. Cei care isi doresc sa isi construiasca un mediu propice de viata, trebuie sa ia in calcul cele relatate mai sus, cat si mutarea dispozitivelor electronice din camera de odihna. Astfel, ei vor reusi sa duca o viata cat mai sanatoasa si vor putea sa scada procentul lucrurilor care ii pot imbolnavi de cancer!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram