STUDIU: Care sunt cele mai cumparate produse din online de catre femei?

20 ianuarie 2017
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Specialistii au anuntat faptul ca din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi achizitioneze produsele necesare din mediul online si trec pe locul al doilea cumparaturile din magazinele fizice.

Daca barbatii sunt cei care petrec cel mai mult timp pe Internet pentru a studia noile tehnologii si pentru a se pune la curent cu ultimele informatii din domeniul IT, femeile sunt cele care opteaza pentru adaugarea in cos a produselor dorite si pentru cumpararea acestora din mediul online!

Studiile anterioare au scos la iveala faptul ca mai mult de 70% dintre femei prefera sa faca cumparaturi direct de acasa sau de la birou, ca sa evite aglomeratia din centrele comerciale! In plus, doamnele si domnisoarele au afirmat ca atunci cand fac shopping online, au mai mult timp pentru a studia produsul de care au nevoie si pot reveni asupra lui oricand isi doresc, printr-un simplu click!

Scutind timp pretios prin utilizarea Internetului, procentul a crescut cu inca 5%, astfel ca 75% dintre femei aleg sa intre pe site-urile magazinelor preferate, in loc sa mearga in locatiile fizice! Insa, ce pot femeile sa cumpere din mediul online si care sunt produsele preferate pentru care ele opteaza?

Top 5 lucruri pe care femeile le cumpara online

Multi s-au asteptat ca fardurile sa ocupe prima pozitie din top, insa, doamnele si domnisoarele reusesc sa surprinda si de aceasta data! Sa aruncam o privire asupra informatiilor care au reiesit din studiu:

• Prima pozitie din top este ocupata de coliere, lucru confirmat de cele 37% de procentele inregistrate! Apasa AICI ca sa vezi si tu cele mai frumoase modele de coliere! Femeile adora sa aiba o colectie impresionanta de accesorii, insa cele mai cautate, se pare ca sunt colierele de dama! Intr-adevar, un colier poate intregi o tinuta, ii poate da stralucire si le poate face pe adeptele acestor bijuterii sa iasa in evidenta, asadar se subintelege de ce aceste accesorii ocupa prima pozitie!

• A doua pozitie este ocupata de rochiile de dama! 25% dintre femei isi achizitioneaza astfel de produse direct de pe site-urile magazinelor preferate! Exista numeroase beneficii de a achizitiona haine online, printre care se numara si urmatoarele: poti profita de reduceri sau promotii care nu se aplica produselor vestimentare din magazinele fizice, in functie de suma comenzii poti avea transport gratuit si le poti returna in termen de cateva zile, daca ti se pare ca nu ti se potrivesc!

• A treia pozitie o detin electrocasnicele, un procent de 17% dintre doamne si domnisoare optand pentru acestea! Este normal ca, in ciuda faptului ca femeile lucreaza foarte mult, ele sa se preocupe de bunastarea familiei, astfel ca printre cele mai dese achizitii se numara cuptoarele incorporabile!

• Locul al patrulea este ocupat de camasile barbatesti. Din studiu reiese faptul ca 15% dintre doamne si domnisoare nu uita de sotii sau iubitii lor, iar cel mai frecvent cadou pe care acestea le fac partenerilor de viata sunt camasile pentru barbati!

• Topul se incheie cu pozitia numarul 5, unde 6% dintre femei achizitioneaza produse pentru copii. De cele mai multe ori, mamele trebuie sa se sfatuiasca cu medicul specialist inainte sa cumpere lucruri pentru cei mici, insa pentru cumpararea pampers-ilor, cea mai buna varianta ramane cea online!

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1000 de femei si a scos la iveala faptul ca cele mai multe doamne si domnisoare sunt preocupate, in special, de aspectul exterior si de modul in care se infatiseaza in societate, insa nu uita nici de partenerii lor de viata sau de ingrijirea copiilor!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram