Sfaturi de la ARIKI despre cum se poarta bijuteriile de argint

18 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Este bine cunoscut faptul ca accesoriile sub forma de bijuterii de argint sunt prietenele oricarei femei. Toate isi dorest sa fie mai elegante, mai frumoase, mai stralucitoare sau pur si simplu sa iasa mai mult in evident. Si cum ar putea sa faca asta daca nu prin niste bijuterii de argint superbe din magazinul online Ariki, o metoda simpla si eficienta de cumpara bijuterii online.

Putem purta si bijuterii de argint si de aur in acelasi timp?

Multe femei au o mare problema insa. Nu prea stiu sa poarte minunatele bijuterii de argint cumparate online de la Ariki si din aceasta cauza le strica aspectul si farmecul. Bijuteriile de argint pot fi din argint, aur alb sau platina.
Specialistii spun ca bijuteriile aurii se potrivesc doar femeilor mai bronzate, iar cele de argint se potrivesc mult mai bine femeilor cu par brunet si ten alb. Nu este neparata nevoie sa tinem cont de aceste reguli, pentru ca de obicei,
atunci cand purtam bijuterii de argint, machiajul are un rol destul de important, de aceea, un machij in culori reci gen lila, fuchsia, albastru. Bijuteriile de argint merg de minune cu un ten deschis la culoare.
O alta regula este sa nu combinam bijuteriile de aur cu aceste bijuterii de argint de pe site-ul celor de la Ariki pentru ca in acest an acest lucru nu se poarta. In orice caz, moda evolueaza destul de repede, asa ca nu se stie niciodata cum va fi in cateva luni in legatura cu aceasta combinatie de bijuterii de argint alaturi de bijuterii de aur.
De regula ceasul trebuie sa aiba acceasi culoare ca si inelul de pe aceeasi mana, insa niciodata nu se poarta pe aceeasi mana un inel de aur si unul de argint.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram