Produsele de curatenie profesionale de la Dacris94 un garant al unui ambient armonios si atractiv

23 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Este bine stiut faptul ca orice loc capata un alt aspect atunci cand este curatat si ingrijit cu atentia cuvenita. Iar pentru afacerile din industria HoReCa, curatarea spatiilor nu numai ca este o conditie necesara pentru crearea unui ambient sanatos, ci si una obligatorie pentru fidelizarea clientilor existenti si atragerea unora noi. Iata, prin urmare, de ce sunt importante investitiile in produse de curatenie profesionale si acordarea unei griji deosebite pentru a pastra spatiile curate si ordonate. Curatenia este semn al profesionalismului desavarsit.

Gama de produse de curatenie DaCris 94 – garantia calitatii si a curateniei desavarsite

Fie ca este nevoie de bureti pentru suprafete delicate, de seturi pentru toaleta sau stergatoare de geamuri, oferta DaCris 94 este completa si preintampina toate tipurile de situatii. Prin urmare, puteti alege dintre:

· Lavetele, bureti cu sau fara canelura, cat si alte multe produse profesionale de curatenie pentru bucatarii

  • Produse de curatenie pentru toalete: pompa de desfundat chiuveta, set toaleta, manusi de menaj;
  • Produse de curatenie profesionale pentru incaperi: mopuri, galeti rotunde sau semirotunde cu storcator, manusi de latex, maturi din plastic sau paie;
  • Asadar, curatenia spatiului dumneavoastra este garantata si clientii se vor intoarce cu siguranta intr-un spatiu care emana profesionalism si sanatate. Este un lucru foarte intalnit faptul ca, printre serviciile care ii fac pe oameni sa se intoarca intr-un anumit loc sau sa aleaga unul in detrimentul altuia, este curatenia din acel spatiu. Un loc curat este un loc care fidelizeaza cu siguranta clientii si atrage potentiali noi oameni.

    Produse de curatenie ieftine si bune, numai la DaCris 94

    Iar daca se doreste un spatiu curat, insa cu bani putini, produsele de curatenie profesionale de la DaCris 94 sunt solutia recomandata in orice situatie. Oricand este nevoie de o oferta completa si evaluata corect, magazinul online DaCris 94 trebuie inclus in lista de site-uri ce trebuie consultate. Fie ca se doreste o oferta pentru utilizatori casnici, ori pentru HoReCa, produsele pentru curatenie sunt deosebit de necesare pentru pastrarea unui spatiu care sa fie atragator, armonios, curat.

    DESPRE DACRIS94

    Dacris94 este un magazin online ce comercializeaza produse pentru curatenie profesionale, ieftine si cu garantia calitatii. Pentru comenzi, apelati 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70, ori trimiteti mail la adresa de mail [email protected]. DaCris 94 se ghideaza dupa motto-ul „Mai bun, mai convenabil, mai curat”, adica cele trei variabile care se gasesc in fiecare produs comericalizat.

    ###

    Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

    Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram