Principesa Maria a Romaniei se alatura Fundatiei Help Net

6 aprilie 2015

Odata cu mutarea permanenta in Romania la inceputul acestui an, Principesa Maria, cea mai tanara dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai si ale Reginei Ana, se va implica in proiectele sociale demarate de Fundatia Help Net, prin incheierea unui acord de colaborare care a inceput la 1 februarie 2015.

Interesul Altetei Sale Regale pentru proiectele cu impact pozitiv in societatea noastra s-a nascut odata cu studiile de puericultura aprofundate in Elvetia, dar si cu activitatea ASR in domeniul ingrijirii copiilor.

“Mi-am petrecut jumatate din viata in afara Romaniei si imi doresc sa recuperez, sa ma implic prin intermediul Fundatiei Help Net in viata societatii si impreuna sa ne punem amprenta in luarea deciziilor cu impact social major. Cred ca lumea are nevoie de exemple si de un indemn pentru a se implica in astfel de proiecte”, afirma Principesa Maria a Romaniei.

Fundatia Help Net isi propune sa realizeze in continuare schimbari cu efecte sustenabile pe termen lung prin intermediul unor proiecte cu impact important asupra intregii societati. De-a lungul timpului Fundatia Help Net s-a implicat in activitati recunoscute pentru caracterul lor social: programe educationale si asigurarea mesei calde de pranz pentru copiii din centrele Asociatiei Sf. Stelian si din Fundatia Sf. Dimitrie, construirea primului spital de ingrijire paliativa din Bucuresti impreuna cu Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, construirea celei de-a doua policlinici sociale dedicata persoanelor defavorizate social alaturi de Gala Fundatiei Regina Maria, si multe altele. Proiectele demarate au avut ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor, tinerilor si batranilor, educarea tinerilor institutionalizati, sustinerea serviciilor de sanatate, protectia mediului si animalelor.

“Fundatia Help Net inseamna implicare in schimbarea societatii. Suntem siguri ca alaturi de Alteta Sa Regala, Principesa Maria a Romaniei, vom avea o colaborare cu un impact benefic asupra comunitatii”, afirma Isabelle Iacob, Presedinta Fundatiei Help Net.

Despre Fundatia Help Net
Fundatia Help Net a fost infiintata in anul 2012 si este cel mai tanar proiect al Farmaciilor Help Net. Fundatia se implica in proiecte care reflecta misiunea sa permanenta de a aduce rezultate vizibile in ceea ce priveste protectia sociala, protectia animalelor sau a mediului.

Despre Help Net
Help Net Farma este o companie 100% romaneasca, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de suplimenti nutritivi si dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Lantul de Farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent peste 180 de farmacii pe tot teritoriul Romaniei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram