Prima plimbare este cea mai emotionanta Carucioarele 2 in 1 de la Bebenan sunt accesoriul ideal pentru confortul si siguranta nou nascutului

12 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cand cel mic urmeaza sa vina pe lume, magazinul online Bebenan are grija sa ii ofere cele mai placute momente traite in spatiul exterior casei. In gama diversificata de carucioare 2 in 1, parintii vor gasi accesoriul perfect pentru prima plimbare a celui mic, cel care urmeaza sa ii ofere confortul si siguranta de care prichindelul are nevoie inca de la cea mai frageda varsta. Un model foarte usor de transportat si de depozitat, caruciorul 2 in 1 de la Bebenan se bucura si de preturi mici, astfel incat sa fie potrivit si unui buget limitat.

Carucioare 2 in 1 cu landou incorporat, accesoriu pe masura nou-nascutului

Imediat dupa nastere, cei mici au nevoie de toata protectia din partea parintilor, pentru ca fiecare plimbare sa fie una placuta, iar suportul in care urmeaza sa fie asezati sa le ofere o pozitie a corpului perfecta. Carucioarele 2 in 1 vin la pachet cu un landou special creat, astfel incat copilul sa se bucure de o dezvoltare sanatoasa si de plimbari cat mai placute, in fiecare zi. Astfel, landoul cu care un carucior 2 in 1 vine la pachet este un suport perfect, intrucat:
• Este fabricat din materiale rezistente si de calitate, care nu ii provoaca celui mic iritatii sau rani in jurul centurilor de prindere;
• Landoul vine la pachet cu manere laterale speciale, astfel incat parintii sa il poata transporta cu usurinta;
• Captuseala are inclusa o perinuta speciala, pentru ca cel mic sa stea cat mai confortabil;
• Landoul vine la pachet cu huse de picioare, pentru un confort termic sporit al celui mic, chiar si atunci cand vremea de afara este neprielnica.

Carucioare 2 in 1 pentru fetite si baietei

Pentru ca fiecare copil este special, Bebenan isi diversifica gama de carucioare 2 in 1, astfel incat micutii familiei sa aiba un accesoriu de plimbare potrivit lor. In culori diversificate, designuri moderne si desene aplicate, carucioarele pentru bebe 2 in 1 ii vor ajuta pe parinti sa obtina un mediu de crestere perfect pentru cel mic. Aveti grija de micutul familiei, incepand cu achizita unor carucioare de copii 2 in 1 online, de la Bebenan.

DESPRE Bebenan

Bebenan este un magazin online cu o gama variata de articole pentru copii si bebelusi, de la producatori de top si intr-o varietate de modele, adaptate si celor mai exigente cerinte venite din partea parintilor. Din colectia variata de accesorii si produse destinate cresterii sanatoase si armonioase a celor mici, clientii pot cumpara online carucioare, scaune auto, patuturi si multe alte articole indispensabile din prima zi a celui mic si pana cand acesta face primii pasi. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina magazinului sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Ii gasiti pe cei de la Bebenan si la numarul de telefon 0735 252 850.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram