Pasi pentru achizitia cadoului perfect

9 octombrie 2015
Autor:
Content SEO

Exista o multime de momente in viata in care trebuie sa oferim cadouri. Traim intr-o societate in care relatiile intre oameni se bazeaza pe astfel de atentii si fericirea depinde de primirea si de oferirea unor obiecte. Chiar daca sunt doar simbolice, fara o valoare reala, aceste obiecte pot sa reprezinte o caramida puternica pentru fericirea unei persoane.

Din acest motiv, atunci cand alegi un cadou este bine sa alegi cadoul perfect.

Cum faci, asadar, sa alegi cadoul perfect?

- Pasul 1. Este bine sa cunosti cat mai indeaproape persoana careia ii oferi cadoul. Chiar daca trebuie sa i-l daruiesti unui sef sau unei persoane care nu iti este foarte apropiata, poti afla, subtil, care ii sunt pasiunile si te poti lega de acestea. Daca este pasionat de masini, spre exemplu, ii poti achizitiona o macheta care sa il incante.

- Pasul 2 . Fa-ti o lista cu fiecare idee de cadou pe care o ai. Dupa ce ai descoperit pasiunile persoanei careia ii faci cadou este bine sa faci o lista cu fiecare idee si sa te asiguri ca este suficient de lunga.

- Pasul 3. Incearca sa tii cont de ocazia cu care oferi cadoul. Unele cadouri sunt oferite de Craciun, altele de Paste sau altele cu ocazia zilelor de nastere sau a zilelor onomastice. Este bine sa tii cont de ocaziile cu care oferi cadoul si sa te legi de acestea. Spre exemplu, daca trebuie sa oferi un cadou de Craciun, poti oferi un cos cadou sau te poti lega intr-un fel sau altul de Mos Craciun.

- Pasul 4. Fa-ti un buget. Este important si costul cadoului pe care il cumperi. Chiar daca tii foarte mult la o persoana, nu trebuie sa iti cheltuiesti intregul buget pentru a-i cumpara un cadou. Fa-ti un plan de care sa tii cont, atunci cand vine vorba de partea financiara. Cadoul nu se masoara in zerourile din coada pretului, ci in zambetul pe care il obtii in momentul in care il oferi, asadar, indiferent ca ai un buget mic sau unul mare, poti sa obtii un cadou perfect.

- Pasul 5. Nu uita de mesaj! De multe ori, cea mai frumoasa parte a unui cadou este mesajul care il insoteste. Nu uita sa cumperi o felicitare in care sa scrii ceva pe care cel care primeste cadoul sa si-l aminteasca si peste ani. De cele mai multe ori, aceste felicitai sunt singurele care raman in cutia cu amintiri a oamenilor, asadar, scrie un mesaj perfect!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram