Pantofioriveseli ro propune o noua colectie la sandalele pentru copii

5 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Pantofiori Veseli va propune o serie de reduceri si noi modele la colectia de sandale pentru copii adecvate sezonului calduros. Intrucat magazinul online Pantofiori Veseli tine foarte mult la formarea unei relatii bune si eficiente cu potentialii clienti ai magazinului, echipa magazinului cauta sa ramana in permanenta in contact cu dorintele si preferintele parintilor in ceea ce priveste sandalele de copii. Plecand si de la faptul ca magazinul isi propune sa isi faca un loc pe piata comerciala a incaltamintei de copii prin oferirea unor modele cat mai variate la sandalele pentru copii, precum si prin comercializarea unor produse calitative din punct de vedere al materialelor folosite, magazinul online PantofioriVeseli isi cauta in permanenta noi parteneri care sa le ofere aceste produse.

Astfel, cei mai cautati parteneri ai magazinului PantofioriVeseli sunt recunoscuti prin seriozitatea si profesionalismul cu care lucreaza, precum si prin calitatea produselor pe care le scot pe piata comerciala. Cei pe care ii putem aminti, dar nu singurii sunt Bobux si Livie&Luca. Fiind alesi pe baza unei statistici realizate de catre echipa magazinului PantofioriVeseli acesti producatori s-au remarcat prin calitatile pe care le au in producerea celor mai bune articole de incaltat si anume : diversitatea materialelor folosite, culori variate, precum si posibilitatea de a creea modele personalizate.

Noua colectie la sandalele pentru copii de la PantofioriVeseli

Magazinul online PantofioriVeseli propune parintilor de fete si baieti o noua colectie la sandalele pentru copii cu modele si din materiale variate, toate remarcandu-se prin originalitate si calitate. Mai mult decat atat, echipa magazinului online gandeste in permanenta campanii de preturi cat mai avantajoase si accesibile pentru mai multe categorii de clienti, pastrand totusi raportul calitate – pret echilibrat.

In luna martie magazinul online PantofioriVeseli vine cu o plaja larga de noi modele la sandalele pentru fete, precum si cu numeroase modele noi pentru sezonul primavara – vara. Ca o plaja de preturi putem incadra sandalele pentru copii incepand de la 176 lei pana la 239 de lei. Ca modele din noua colectie de sandale pentru copii potrivite sezonului calduros le putem enumera pe acestea :

· Sandale pentru baieti din piele naturala bleumarin, acest model este cu un numar mai mare decat sistemul european

· Sandale pentru fete din piele naturala bleumarin ofera mai mult spatiu in partea din fata asigurand astfel un comfort ridicat piciorului

· Sandale de baieti maron din piele naturala este adusa direct din Barcelona

· Sandale de fete, produse din piele naturala bleumarin. Modelul prezinta o talpa extrem de flexibila

Care este politica magazinului PantofioriVesel in ceea ce priveste comanda online a sandalelor pentru copii ?

Magazinul online PantofioriVeseli propune clientilor sai o politica extrem de simpla in ceea ce priveste comenzile online. Mergand pe incredere, echipa magazinului PantofioriVeseli.ro va pune la dispozitie posibilitatea de a comanda online si de a va primi produsele acasa, chiar si cu livrare gratuita. Astfel, produsele alese de pe site-ul magazinului online le puteti achita fie prin intermediul cardului bancar, fie in sistem ramburs atunci cand soseste pachetul la adresa dumneavoastra. Mai mult decat atat, la magazinul online PantofioriVeseli beneficiati si de posibilitatea de a returna produsele comandate in conditiile in care acestea nu se potrivesc cerintelor dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram