PantofioriVeseli ro este partenerul oficial al Targului de Pasti organizat de DecoArt pentru sustinerea tinerilor cu dizabilitati

14 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online cu incaltaminte pentru copii PantofioriVeseli este partenerul oficial al Targului de Pasti organizat de DecoArt, unitate protejata a fundatiei Sf. Dimitrie, specializata in oferirea de locuri de munca pentru toti tinerii cu dizabilitati. Magazinul Pantofiori Veseli propune o licitatie inedita, chiar pe blogul acestui spatiu virtual cu incaltaminte pentru baieti si fetite, pentru diverse lucrari artistice ale tinerilor care doresc sa se exprime prin arta folosind tehnici traditionale si lucru manual.

Targul de Pasti va avea loc pe data de 16 aprilie 2016, se va desfasura in intervalul orar 11:00 – 18:00, in sediul de pe str. Agricultori, nr. 62, sector 2, Bucuresti. Editia din anul 2016 a acestui eveniment special pentru ajutarea tinerilor cu dizabilitati si pregatirea lor pentru piata muncii va avea drept partener oficial magazinul online PantofioriVeseli, specializat in incaltamintea de copii creata special pentru piciorusele celor mici, aflate in plina dezvoltare.

In ce consta parteneriatul dintre magazinul online cu incaltaminte pentru copii PantofioriVeseli si DecoArt?

Parteneriatul dintre magazinul online si aceasta unitate a fundatiei Sf. Dimitrie s-a nascut din acelasi numitor comun: pasiunea pentru creatiile unice. Atat pantofii pentru copii, cat si creatiile artistice pe care tinerii cu dizabilitati le concep in atelierele DecoArt, doresc sa serveasca unui scop de dezvoltare si de confort in raport cu lumea inconjuratoare.

In cazul tipurilor de incaltaminte de la Pantofioriveseli.ro, acestea le sunt oferite copiilor aflati in plina dezvoltare, inca de la varste fragede, pentru ca piciorusele lor sa fie incaltate exact cu tipul de incaltaminte care ii ajuta sa evolueze.

Creatiile artistice de la DecoArt, care sunt disponibile si in licitatia de pe magazinul online cu incaltaminte de copii PantofioriVeseli, sunt cele care ii ajuta pe tinerii cu dizabilitati sa evolueze si sa viseze la o lume care ii accepta si cu care sunt in deplina armonie.
Astfel, a luat nastere aceasta initiativa a echipei magazinului online Pantofiori Veseli de a le oferi un strop de bucurie celor care doresc sa se afirme prin propriile creatii realizate manual in atelierele DecoArt ale fundatiei Sf. Dimitrie.

Ce li se pregateste celor care contribuie la licitatia de pe magazinul online cu incaltaminte pentru copii PantofioriVeseli

Toti cei care participa la licitatia propusa de magazinul online Pantofiori Veseli sunt invitati la Atelierele de creativitate din cadrul Targului de Pasti de pe 16 aprilie 2016 care se va desfasura la sediul DecoArt. Acestea sunt:
• Atelierul de creativitate pentru copii, care se va desfasura in intervalul orar 13:00 – 14:30 si va fi inspirat din pictura italiana neconventionala, avand drept elemente centrale de creatie fructele, legumele si frunzele
• Atelierul de creativitate pentru adulti, care se va desfasura in intervalul orar 15:00 – 16:30 si va avea drept centru de interes linogravura, prin tehnicile grafice inedite, avand-o drept instructor, in ambele cazuri, pe artisticul plastic Irina Spinu
Taxa de participare pentru toti cei care vor sa participe la Targul de Pasti al carui partener oficial este magazinul online Pantofiori Veseli este de 25 de lei, care vor fi folositi in sprijinul tinerilor cu disabilitati care doresc sa isi gaseasca locuri de munca.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram