Oferta de haine ieftine en gros la Ekostore ro

28 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cu o activitate de peste 10 ani pe piata romaneasca, Ekostore este magazinul online, care furnizeaza haine en-gros. Recunoscut in Romania, datorita eficientei si profesionalismului cu care opereaza in acest domeniu, clientii Ekostore sunt intotdeauna satisfacuti de marfa pe care o primesc. Magazinul online isi doreste sa fie pe placul a cat mai multor persoane ce au afaceri cu haine, de aceea vine, de fiecare data, cu o oferta greu de refuzat.

La Ekostore gasiti haine ieftine en gros, de cea mai buna calitate

Administratorii firmelor pot gasi in procurarea de haine ieftine engross o actiune nu prea placuta si destul de obositoare, insa Ekostore furnizeaza imbracaminte de calitate in toata tara, iar acest lucru ii ajuta pe micii comercianti sa scuteasca timp. Atunci cand sunteti in criza de timp si cand doriti sa achizitionati cele mai in voga produse in materie de haine, magazinul online Ekostore este prietenul la care puteti apela cu incredere.
Magazinul de haine online reprezinta furnizorul tuturor proprietarilor de spatii comerciale, care distribuie intotdeauna numai produse de calitate, care se afla in trend si care sunt pe placul doamnelor, domnilor si al copiilor.
Persoanele care cauta haine online au un partener de nadjde in Ekostore, pentru ca magazinul isi rasfata clientii, oferindu-le reduceri substantiale si alte beneficii, printre care si livrarea gratuita, pentru orice comanda, spre deosebire de alte magazine, care va vor spune ca puteti beneficia de o anumita suma, doar daca veti cumpara produse care depasesc o aumita suma.

Avantajele achizitionarii online a hainelor en gros ieftine de la Ekostore

Colaborarea cu magazinul Ekostore le aduce comerciantilor, nu numai haine engros de calitate, ci si alte avantaje, pentru ca magazinul online angro, doreste sa castige increderea fiecarui client, astfel fiecare persoana va dispune de urmatoarele:
• Reduceri si promotii, in fiecare zi
• Facturi fiscale, indiferent de cantitatea produselor pe care le-ati achizitionat
• Consultant personal, care va va indruma, in cazul in care veti avea nelamuriri
• Posibilitatea de a negocia pretul comenzii
• Scutirea taxelor de drum
• Reducerea combustibilului care ar fi necesar deplasarii
• Comanda va fi procesata la orice ora, intrucat va fi data online

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram