Noua ta problema: cum alegi o mobila copii perfecta pentru prichindelul tau?

31 ianuarie 2017

Ai ajuns la urmatorul nivel: trebuie sa alegi o mobila copii pentru camera nazdravanului tau? Noi iti venim in ajutor cu aceste sfaturi! Divergente vor fi de la inceput: Fie iti place tie si lui nu, fie el vrea pe o tema anume, iar tu vrei ceva simplu…Pentru a rezolva astfel de probleme, in ultimii ani producatorii de mobila au reusit sa creeze articole care sa se potriveasca atat nevoilor, noi am creat doar mobila copii pe care o vei indragi inca de la prima vedere tu, ca parinte, dar mai ales copilul tau!

Iata principalele sfaturi care te vor ajuta sa alegi o mobila copii ideala pentru prichindelul tau!

1. Stabileste de la bun inceput ce buget ai la dispozitie
Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a pleca la cumparaturi este bugetul. Fie ca ne place, fie ca nu, ne limiteaza alegerile de cele mai multe ori. Dar acest lucru nu e un motiv de ingrijorare! Pe siteul nostru gasesti produse de calitate, la preturi pentru toate buzunarele!

2. Asculta si parerea copilului tau
Cele mai frumoase camere de copii sunt acelea amenajate de parinti si copii impreuna. Cu exceptia cazului in care ai acasa un bebelus, iar el evident ca nu te poate ajuta cu idei, in rest poti profita din plin de imaginatia celui mic. Asta nu inseamna ca trebuie sa il lasi pe el sa aleaga toate culorile peretilor, modelul de mobila copii, parchetul si perdelele. In schimb, fiind vorba despre camera lui, se va bucura mult sa aiba un cuvant de spus si sa vada ca tii cont si de parerea sa. Pentru a simplifica sarcina, stabileste inainte cateva teme, culori si modelele create de noi, lasandu-l pe el sa isi spuna punctul de vedere, sis a aleaga, intrucat el isi va petrece timpul in camera sa.

Nu uita! Cel mai important aspect este sa gasesti echilibrul intre cerintele tale si dorintele copilului.

Noi iti oferim o gama foarte bogata de piese de mobilier pentru micutul tau, de la sifoniere, commode, birouri, bancute cu spatiu pentru depozitate, pana la paturi forme deosebite, masini, basculante, trasura, chiar si cu Spiderman, Frozen, Hello Kitty, etc.

Spor la cumparaturi!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram