MokaTrans transporta persoane din toate judetele tarii catre peste 70 de orase din Anglia

16 martie 2017
Autor:
Content SEO

Anglia este unul dintre locurile preferate de romani, atunci cand vine vorba despre emigrare. Este normal, in conditiile in care este o tara ce asigura conditii bune de salarizare si de munca si este o tara vorbitoare de engleza, cea mai cunoscuta limba straina in randul romanilor. Dat fiind faptul ca exista sute de mii de romani care muncesc in Anglia, transportul din Romania catre Regatul Unit si retur a explodat. Exista rute aeriene la fiecare companie ce decoleaza din Romania si exista numeroase rute terestre cu microbuze sau autobuze.

In mod normal, transportul cu avionul este cel mai facil, insa daca vrei sa cari bagaje foarte mari si foarte grele sau daca iti doresti sa ajungi in orase precum Wakefield sau Wolverhampton cat mai simplu, alegerea unui autobuz sau a unui microbuz pare a fi o solutie mult mai buna. Aici intervine MokaTrans, companie care a construit o ruta excelenta intre Romania si Anglia.

De ce MokaTrans?

  • Pentru ca asigura transport persoane Anglia din orice judet din Romania. De asemenea, destinatia poate sa fie in peste 70 de orase din Marea Britanie, lucru extrem de important.
  • Pentru ca transportul se face cu masini verificate si ultra verificate, in asa fel incat sansele de a exista probleme pe drum sunt minime.
  • Pentru ca soferii microbuzelor propuse de aceasta companie sunt alesi cu atentie si sunt foarte bine pregatiti, in asa fel incat riscurile sa fie minime.
  • Pentru ca unul dintre principalele elemente la care MokaTrans acorda o atentie sporita este punctualitatea si confortul. Astfel, microbuzele sunt confortabile si asigura o calatorie cat mai placuta.
  • Pentru ca fiecare calatorie vine cu o flexibilitate foarte mare. Daca ai foarte multe bagaje si nu incap in microbuz, exista posibilitatea atasarii unei remorci.
  • Pentru ca pretul este acelasi, nefluctuand in timp si contine inclusiv bagaje de pana la 30 de kg si cheltuielile legate de Ferryboat.

Este adevarat faptul ca de multe ori, transportul cu avionul poate sa fie mai ieftin si este adevarat ca avionul este mult mai rapid. Exista situatii in care transportul rutier asigura o flexibilitate mult mai mare, insa, iar in aceste situatii Mokatrans este raspunsul cel mai bun.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram