MamaBoutique ro anunța apariția saltelei pentru femeile însarcinate

22 august 2017

MamaBoutique.ro, lider pe piața hainelor pentru femei însărcinate, anunță apariția saltelei WoW. Uită de nopțile nedormite, durerile de spate sau somnul chinuitor. Am adus pentru tine, în premieră națională, salteaua special concepută pentru burtica ta.
De acum poți uita de interdicția de a dormi pe burtă în timp ce bebelușul se dezvoltă, iar sarcina avansează.
“Noi ne dorim să facem gravidele și mai fericite și încercăm să găsim soluții la toate nevoile pe care femeile le au în timpul maternității. Pentru că femeile însărcinate tanjesc după confortul de dinaintea sarcinii, am adus în magazinul Mama Boutique prima saltea din România pe care poți dormi pe burtă pe toată durata celor 9 luni.”, declară Claudia Știrbei, fondatoarea MamaBoutique.ro.
Pentru că MamaBoutique.ro și-a propus să facă mamele și mai fericite, poți lăsa grija somnului odihnitor în seama noastră. Salteaua WoW permite susținerea corectă a spatelui, iar coloana vertebrală nu va simți nicio presiune.
Materialul saltelei nu permite alunecarea corpului, este impermeabil și ușor de curățat. O poți lua cu tine în concediu. Este ușor de umflat și de depozitat.
MamaBoutique.ro a luat ființă în 2011, din dorința de a ajuta femeile însărcinate să se îmbrace confortabil și stylish. Să se simtă încrezătoare, sexi și independente. Oferim clientelor noastre diversitate în colecțiile de haine, lenjerie și accesorii. Suntem alături de ele pe toată perioada celor nouă luni de sarcină, dar și pentru experiența minunată de după naștere.
Comezile se pot face online pe www.mamaboutique.ro, dar ne poți vizita și în showroom-ul nostru din București - Str. Johann S. Bach, nr 12, Bl.50, Sc C.Parter.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram