Liposculptura asistata cu laser disponibila acum in Romania prin platforma LipoLIte

9 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Aceasta este o tehnologie revoluţionară de sculptare a corpului, asigurând prin lipoliză asistată laser tratamentul unor zone problematice mai mici, pe care liposucţia tradiţională nu le poate rezolva. LipoLite este perfect pentru eliminarea acelor depozite de grăsime care rezistă dietei şi exerciţiului, tratează eficient zonele mai mici şi mai delicate de pe corp şi faţă. Lipoaspiraţia clasicăa poate îndepărta cantităţi semnificative din grăsimea în exces, dar cu preţul unei recuperări mai îndelungate, cu hematoame, denivelări şi durere postoperatorii. Acestea se traduc printr-o perioadă relativ lungă de scoatere din activitatea curentă.
Se poate folosi şi ca tratament component al liposucţiei clasice; de asemenea şi-a dovedit eficienţa şi-n tratamentul hipersudoraţiei, ca alternativă a injecţiilor cu Botox.

Cum funcţionează LipoLite? LipoLite dispune de un tub minuscul, numit canulă, care este introdus în piele printr-o mică incizie. Un fascicul de laser este transmisă printr-o fibră optică de-a lungul canulei şi lichefiază depozitele de grăsime în zona tratată. Grăsimea lichefiată este apoi îndepărtată prin aceeaşi incizie minusculă folosind un parat classic de lipoasiratie dar cu canule de diametru semnificativ mai mic.

Rezultatele clinice sunt vizibile după o singură procedură. Vă puteţi întoarce la lucru după două zile, iar rezultatele se intensifică în continuare în următoarele şase-opt săptămâni. Echimozele, denivelarile şi durerea postoperatorie sunt semnificativ diminuate.
Metoda prezintă două avantaje distincte. O dată prin canula laser folosită se produce o precondiţionare a grăsimii care se topeşte practice dinăuntru, putând fi apoi aspirată cu usurinţă. Pe de altă parte fascicolul laser folosit are un efecte termic asupra aspectului profund al pielii stimulând sinteza de colagen, având în final un efect de retracţile şi întindere a pielii, conferindu-i acesteia un aspect întinerit.

Avantajele lipolizei asistate laser sunt următoarele:

• Procedura este minim invazivă şi mai puţin traumatică decât liposucţia clasică.
• Poate să trateze şi zone cu contur şi consistenţă neregulată.
• Recuperare rapidă şi efecte nedorite postoperatorii reduse la minim.
• Sângerare şi tumefiere minimă datorită coagularii laser.
• Încălzirea susţinută a tesuturilor din timpul tratamentului determină modificari benefice la nivelul tesutului cutanat; încălzirea non-specifică a dermului şi hipodermului îmbunătăţeşte aspectul general al pielii, aceasta devenind mai fermă şi mai netedă.
• Permite tratarea unor zone nepotrivite pentru liposucţia clasică: faţă, genunchi, antebraţe, abdomen superior
• Procedura se realizează sub anestezie locală potentate intravenous (spre deosebire de liposucţie, care necesită anestezie generală

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram