Lapte praf Humana 3 cu arome pentru micii pofticiosi doar pe Elaptepraf ro

21 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Elaptepraf este preferatul mamicilor, deoarece detine un stoc vast de produse Humana, destinat hranirii bebelusilor, inca din primele clipe de viata. In cadrul acestui magazin care poate fi consultat aici, exista o promotie la laptele praf Humana 3, special pentru copiii de peste 10 luni, cu un continut ridicat de vitamine, pentru o dezvoltare sanatoasa a micutilor.

Importanta hranirii bebelusilor cu laptele Humana 3

Bebelusilor care nu mai pot fi alaptati de catre mamele lor din diverse motive, cei mai multi medici pediatri recomanda laptele praf Humana 3, datorita faptului ca este o sursa ideala de ingrediente benefice dezvoltarii optime ale celor mici:

• Contine fibre probiotice, asa cum contine si laptele mamicilor, care contribuie la dezvoltarea florei intestinale.

• Datorita faptului ca printre ingrediente se numara si lactoza, el este usor de digerat si tine de foame mai mult timp.

• Nu contine gluten, insa are uleiuri din plante, acizi grasi Omega 3 si foarte multe vitamine, care il vor ajuta pe cel mic sa creasca.

Acest lapte praf, atat de necesar pentru bebelusii de peste 10 luni, este disponibil pe site-ul Elaptepraf in doua arome: de mar si de banane-vanilie. Cei mici le vor indragi imediat ce le vor simti gustul desavarsit.

Ce trebuie sa stiti despre modul de preparare a Humana 3 disponibil pe Elaptepraf?

Prepararea laptelui pentru bebelusii de peste 10 luni nu este deloc complicata, daca urmati cativa pasi esentiali:

• Fierbeti cantitatea de apa necesara, pentru a elimina bacteriile, apoi aduceti-o la temperatura de 50 de grade Celsius sau alegeti apa speciala Humana si incalziti-o pana atinge aceasta temperatura.

• Jumatate din apa puneti-o intr-o sticla curata, pentru ca o veti folosi mai tarziu.

• Luati lingura destinata masurarii din pachetul Humana 3 si umpleti-o cu laptele praf. Neteziti cu un cutit si adaugati-o in biberonul celui mic.

• Puneti capacul biberonului si agitati continutul intr-un ritm alert. Adaugati si apa din sticla si agitati din nou recipientul.

• Ultimul pas este sa fixati tetina si sa verificati daca laptele are temperatura de 37 de grade Celsius, pentru a nu il frige pe copil.

Metoda de preparare a unei mese pentru bebelusii de 10 luni este usoara si rapida, insa parintii nu trebuie sa uite ca, dupa utilizare, punga desigilata trebuie inchisa foarte bine si pastrata intr-un loc uscat si racoros.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram