Invata sa alegi scaunul de masa potrivit pentru bebelusul tau

29 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Alegerea scaunului de masa pentru bebelus devine necesara intre 4 si 6 luni, inainte ca micutul sa inceapa consumul alimentelor solide. Variantele pentru care parintii pot opta sunt mult mai numeroase decat in trecut, din prisma materialelor folosite si a accesoriilor diverse care le fac usor de manevrat si foarte sigure.
Inainte sa optezi pentru un scaun de masa necesar copilului tau, asigura-te ca detii toate informatiile care sa te ajute in preintampinarea tuturor problemelor posibile. Dotarile tehnice ale scaunelor pentru hranirea bebelusilor permit ajustarea inaltimii, stabilirea inclinatiei spatarului sau deblocarea tavii cu o singura mana.
Cateva caracteristici de baza sunt importante in alegerea scaunului de masa pentru bebelus.

Momentul achizitionarii scaunului de masa pentru bebelus
Momentul optim al achizitionarii scaunului de masa pentru bebelus poate sa fie diferit pentru fiecare familie in parte. Daca se doreste utilizarea lui pentru orele de masa propriu-zise, acesta devine necesar dupa varsta de 6 luni, cand copilul poate sta in sezut si este capabil sa consume alimente solide.
In cazul in care bebelusul reuseste sa stea in fundulet, insa nu a trecut inca la alimentatia solida, parintii pot face achizitia mai devreme, pentru acomodarea micutului cu scaunul si asistarea acestuia la mesele in familie, in conditii de siguranta.
Treptat, acest accesoriu important devine tot mai folosit in timpul zilei, pana cand bebelusul se obisnuieste sa manance de fiecare data "la inaltime".
Caracteristicile de baza ale scaunului de masa pentru bebelus
Un pret piperat nu asigura cu necesitate o calitate desavarsita. Caracteristicile de baza ale scaunului de masa pentru bebelus reusesc sa imbine eficient confortul si siguranta, precum si latura practica privind spatiul ocupat si intretinerea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram