Infoceas ro catalogul online al celor mai apreciate ceasuri

8 februarie 2017
Autor:
WEBDESK

Ceasurile au fost si vor ramane unele dintre cele mai cautate accesorii din intreaga lume. Atat femeile, cat si barbatii investesc sume de bani pentru a-si achizitiona cel mai noi si mai performante modele. De aceea, specialistii au acordat o atentie deosebita modului in care aceasta tehnologie se dezvolta si au punctat si elemente esentiale in evolutia design-ului.

Elvetia este considerata tara in care a luat nastere aceasta industrie, care s-a dezvoltat ulterior pe plan mondial, devenind una dintre cele mai cunoscute. Desi a fost remarcata o crestere a popularitatii ceasurilor inteligente, in special in SUA, producatorii de articole traditionale raman in continuare in preferintele publicului international.

Amenintati de concurenta tehonologiei evoluate, acestia au dezvoltat o serie de functii suplimentare si au acordat o atentie deosebita design-ului, din dorinta de a reintra in atentia consumatorilor.

Interesul romanilor pentru aceste accesorii se reflecta in numarul vanzarilor inregistrate de magazinele online. Procesul de achizitie urmeaza o serie de criterii standard, pe care consumatorul le ierarhizeaza in functie de preferintele personale.

Platforma online www.infoceas.ro vine in ajutorul utilizatorilor care se afla in cautarea accesoriului potrivit pentru personalitatea si temperamentul lor. Website-ul este structurat in asa fel incat sa ofere toate datele tehnice, dar si sfaturi si recomandari in legatura cu purtarea ceasurilor.

Ce gasim pe Infoceas?

Categorii -  Este structurat in functie de trei categorii, care faciliteaza procesul de cautare. Utilizatorii care acceseaza site-ul, pot filtra produsele in functie de specificul lor. Articolele sunt astfel impartite in categoria de ceasuri de dama si ceasuri barbatest.

Filtre - De asemenea, pentru pasionatii de anumite branduri, platforma pune la dispozitie un instrument care filtreaza articolele in functie de brand. Astfel, cei care prefera ceasuri Fossil, vor merge in categoria branduri si il vor alege pe preferatul lor. In aceasta sectiune sunt incluse si branduri precum: Casio, Orient sau Timex. Platforma este in continua dezvoltare, astfel ca, in curand, va pune la dispozitia publicului multe alte branduri producatoare de ceasuri.

Reduceri – utilizatorii care acceseaza platforma sunt primii care afla despre cele mai noi oferte ale magazinelor online. Acestia isi pot aduna toate informatiile necesare despre produs direct de pe website si, printr-un singur click, sunt trimisi direct pe pagina magazinelor online care ofera cele mai mici preturi.

Magazine – pagina fiecarui ceas este prevazuta cu o serie de recomandari de magazine. Utilizatorul poate verifica pretul pus la dispozitie de cele mai mari magazine online. In felul acesta, procesul de achizitie este eficientizat prin reducerea timpului necesar pentru identificarea tuturor site-urilor care comercializeaza ceasul preferat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram