In cautare de mancare pentru acasa sau birou? Kaitering ofera servicii de livrare de mancare italiana

16 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ora mesei este asteptata cu multa nerabdare de catre toti cei care muncesc in Bucuresti, la birou sau acasa, pentru ca este un moment de relaxare si de reincarcare cu energie. Din pacate, timpul nu le ofera tuturor posibilitatea de a-si prepara mancarea si de a o savura acasa sau la birou. Un serviciu de livrare mancare de calitate este, asadar, ideal pentru momentul in care organismul cere o masa pe cinste.

Kaitering este un astfel de serviciu de livrare de mancare care le permite tuturor clientilor sa savureze o masa pe cinste, iar acum acestia pot sa comande o livrare de mancare italiana care pastreaza intreaga savoare mediteraneana a Italiei, cu un specific atat de variat incat concureaza cu orice tara in care gastronomia se ridica la nivel de arta.

Kaitering accepta o comanda de livrare italiana pentru orice zona a Bucurestiului!

Cei care locuiesc in Bucuresti se lovesc mereu de problema livrarilor de mancare care nu pot ajunge in zona in care locuiesc ei, dar Kaitering are solutia pentru toti acestia deoarece o comanda de livrare mancare poate ajunge in oricare dintre cele 6 sectoare ale Bucurestiului.

Asadar, cei care doresc sa savureze o mancare care sa le aduca aminte de zonele insorite ale Italiei si de oraselele cochete in care se servesc espresso-uri fierbinti, paste cu sosuri speciale si vinuri din podgoriile vaste din aceasta zona mediteraneeana, pot apela cu incredere la livrarea de mancare italiana de la Kaitering.

Care sunt tipurile de mancare italiana pentru livrare de la Kaitering?

Cei care au decis ca vor sa incerce felurile de mancare italiana de la Kaitering, oferite prin serviciul de livrare mancare italiana, pot alege din mai multe feluri de mancare, care acopera atat partea de supe, de fel principal si de desert. Felurile de mancare italiana prin livrare de la Kaitering sunt urmatoarele:

· Minestrone – o supa cu origini latine, extrem de savuroasa, cu condimente tipic italiene

· Risotto cu ciuperci – un fel de mancare clasic, insa excelent atunci cand e pregatit exact dupa o reteta italiana

· Tiramisu – cunoscutul desert al tuturor iubitorilor de cafea, dulce-amarui si savuros

Despre Kaitering

Kaitering este un serviciu de catering si livrare mancare in Bucuresti, care le asigura tuturor clientilor feluri de mancare gustoase si hranitoare la preturi mici. Transportul este asigurat de Kaitering in orice sector din Bucuresti, pentru acasa sau la birou. Clientii pot alege dintre diverse tipuri de bucate cu specific traditional romanesc sau specific international, cu retete din tari precum Ungaria, Thailanda, Mexic, Maroc, Italia, India sau Africa.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram