Il Bambino a lansat a gama noua de carucioare 3 in 1 pentru copii multifunctionale si la oferte speciale de vara

16 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Carucioarele pentru copii sunt foarte utile si necesare in special in primii ani de viata ai celor mici atunci cand acestia au cea mai mare nevoie de confort si siguranta. Alegerea unui astfel de carucior pentru copii nu este una usoara date fiind multiplele nevoi ale celor mici. Totodata trebuie avut in vedere confortul mamicii careia ii este greu sa-l duca in brate pe cel mic tot timpul.

Carucioarele 3 in 1 - multifunctionale si performante

Carucioarele 3 in 1 de la iL Bambino ofera o serie de facilitati care sa isi asigure celui mic tot ce are nevoie pe durata plimbarii cu caruciorul. Aceste carucioare 3 in 1 pot fi utilizate ca un tot unitar dar totodata por fi descompuse pe componente si sa poata fi utilizate ca un landou.
Carucioarele 3 in 1 dispun de diverse accesorii precum: cosulet auto, geanta pentru scutece, plasa de tantari, folie de protectie pentru ploaie, cosulet de cumparaturi, landou cu coperta. Acesta din urma reprezinta o componenta foarte importanta, landoul fiind pliabil, spatarul putand fi reglat in functie de inaltime iar coperta pliabila si detasabila.
In ceea ce priveste cadrul acestor carucioare 3 in 1, acestea au manerul din piele si ajustabil in functie de inaltime, suspensie telescopica si ajustabila, frane centrala pe puntea din spate, roti gonflabile cu rulmenti. Totodata cadrul este foarte rezistent si usor fiind usor de manevrat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe magazinul iL Bambino si sa vizualizati intreaga gama de carucioare 3 in 1 pentru copii si sa il alegeti pe cel potrivit copilului dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram