Glamour Studio oportunitate de venituri substantiale in Bucuresti

7 decembrie 2016

Oricine isi doreste un loc de munca bine platit vine in Bucuresti, orasul tuturor posibilitatilor din Romania. Exista posturi disponibile chiar si pentru persoanele care nu au niciun fel de pregatire sau experienta profesionala: fetele sociabile si comunicative isi gasesc usor de lucru in videochat Romania, iar Glamour Studio este unul dintre studio-urile care ofera training, sedinte de make-up si promovare online gratuita.

Se cauta modele de chat online pentru studio-ul de videochat din Bucuresti Glamour Studio, situat intr-o vila luxoasa si securizata din centrul orasului.

In cazul fetelor care au cautat oferte de joburi in videochat Galati, videochat Iasi, videochat Cluj sau intr-un alt oras din tara, Glamour Studio ofera consiliere si sprijin financiar modelelor din provincie care se angajeaza in Bucuresti. Ulterior, veniturile din job, bonusurile si programele de finantare (“My Car”, “My House” “My Dream” si “My Look”) vor permite modelelor de videochat sa isi inchirieze sau sa isi achizitioneze orice locuinta, orice masina, orice operatie estetica isi doresc.

Angajarile in videochat se fac in functie de competentele sociale, competentele lingvistice si de aspectul fizic al candidatelor. Mai exact, fetele care isi doresc sa lucreze ca modele de videochat in Bucuresti trebuie sa aiba un fizic placut, sa zambeasca mult, sa cunoasca limba engleza la nivel conversational si sa fie persoane comunicative, sociabile si dinamice.

Pentru angajarea in videochat Bucuresti la Glamour Studio nu se cere experienta sau o anumita pregatire, deoarece se organizeaza traininguri de videochat pe toata perioada colaborarii, acestea fiind tinute de traineri specializati in vederea obtinerii unor venituri cat mai mari.

Job-ul este in Bucuresti, insa site-urile unde imaginea modelelor Glamour este promovata sunt din strainatate si nu pot fi accesate din Romania, asa incat intimitatea si toate datele personale ale modelelor sunt protejate cu strictete.

Pentru informatii suplimentare accesati site-ul oficial Glamour Studio.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram