Gandurile noastre ce efecte au asupra modului nostru de a actiona?

11 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Fiecare fiinta din acest Univers este o fiinta spirituala, fie ca stie sau isi doreste acest lucru sau nu. De aceea, absolut fiecare actiune a sa va fi conectata cu intregul microunivers din jurul sau, iar acest lucru este valabil nu doar pentru actiunile sale fizice, ci si pentru cele psihice, adica intregul sistem de ganduri, emotii si sentimente pe care il exprima o persoana.

Din acest motiv, vom vorbi in acest articol despre puterea gandului si de modul in care acesta actioneaza pentru toate persoanele din jurul tau. Ai fi surprins sa afli cat de multe poti sti despre lucrurile pe care le gandeste cineva din actiunile, privirea sau cuvintele sale!

Spui intotdeauna ce gandesti? Afla cum reactioneaza cei din jurul tau!

Creierul uman functioneaza zi si noapte, fara incetare, iar un om gandeste in permanenta ceva, cat de marunt, chiar si atunci cand mediteaza si incearca sa se detaseze de lumea din jurul sau. Astfel, de fiecare data cand gandesti ceva, tendinta este sa iti si exprim gandurile, in special atunci cand esti intr-un cerc social. Iata modurile in care cei din jurul tau isi pot da seama de ceea ce gandesti:

Prin limbaj. Cel mai simplu mod de a-ti exprima gandurile este sa rostesti cuvinte care sa aiba un sens pentru cei din jurul tau, pentru a decodifica ce ai spus, ce doresti sa spui sau ce intelesuri ascunse are mesajul tau. De fiecare data cand vei incerca sa spui anumite cuvinte, ele vor fi amplu analizate de toti cei din jurul tau, pentru a identifica exact gandurile tale exacte.

Prin limbajul corpului. Limbajul nonverbal este unul dintre cele mai exemplificatoare pentru adevaratele noastre ganduri, deoarece nu poate fi controlat asa cum poate fi controlat limbajul. Prin simpla pozitionare in spatiu, miscari ale membrelor sau ale capului, gandurile noastre sunt expuse si pentru o persoana care stie sa citeasca astfel de lucruri va fi foarte simplu de descifrat.

Prin privire. Ochii nu sunt numiti degeaba poarta catre suflet, deoarece sunt o vedere catre interiorul unei fiinte, catre adevaratele sale sentimente. Astfel, impreuna cu mimica fetei, o privire poate sa spuna mult mai multe decat sute de cuvinte, fiind mult mai sincera si mai transanta.

Probabil te-ai intrebat daca cineva iti poate citi cu adevarat mintea. Ei bine, nu in modul sci-fi din filme, dar prin simplele actiuni, da. In special in momentele in care limbajul este cenzurat si nu exprima exact ceea ce creierul gandeste, forta gandului va actiona intr-un anumit fel.

Astfel, indiferent de cum decidem sa ne comunicam adevaratele ganduri, ele se vor exprima intr-un fel sau altul, verbal sau nonverbal, si ii vor influenta pe ceilalti cu care suntem intr-o legatura directa sa actioneze la randul lor. De aceea, trebuie intotdeauna sa ne gandim la efectele gandurilor noastre asupra celor din jur si de modul in care acestea ii afecteaza.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram