Fundatia Help Net si Principesa Maria a Romaniei sprijina Centrul de zi Sfantul Iosif

24 iunie 2015

Cu acest prilej, reprezentantii Fundatiei Help Net impreuna cu Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei au participat ieri la o vizita a centrului, unde au discutat impreuna cu conducerea acestuia despre obiectivele proiectului si despre imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor. In prezent, cei 210 copii ingrijiti in cele trei centre sprijinite de Fundatia Help Net au acces la programe educationale si mese calde in fiecare zi.

Principesa Maria a Romaniei se implica activ in proiectele sociale dezvoltate de Fundatia Help Net, odata cu incheierea acordului de colaborare dintre Alteta Sa Regala si Fundatie.

“Ne bucuram ca Fundatia Help Net sprijina inca un centru social, Centrul Sfantul Iosif, in plus fata de centrele Fundatiei Sfantul Dimitrie si Asociatiilor Sfantul Stelian. Ne dorim sa continuam proiectele de caritate ale Fundatiei pentru a determina schimbari pozitive in comunitatatea din care facem parte.”, a declarat Isabelle Iacob, Presedinta Fundatiei Help Net.

Beneficiarii proiectului initiat de Fundatia Help Net sunt 90 de copii ce provin din familii defavorizate si marginalizate, ale caror venituri sunt insuficiente pentru acoperirea nevoilor minime, spatiul de locuit si conditiile de igiena fiind necorespunzatoare cresterii si ingrijirii copiilor. Proiectul isi propune sa asigure copiilor din centrul de zi Sfantul Iosif masa de pranz si oportunitati educationale esentiale unei dezvoltari normale.

Fundatia Help Net isi propune sa realizeze in continuare schimbari cu efecte sustenabile pe termen lung prin intermediul unor proiecte cu impact important asupra intregii societati. De-a lungul timpului, Fundatia Help Net s-a implicat in activitati cu caracter social: programe educationale si asigurarea mesei calde de pranz pentru centre de copii, construirea primului spital de ingrijire paliativa din Bucuresti impreuna cu Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, construirea celei de-a doua policlinici sociale dedicata persoanelor defavorizate social alaturi de Fundatia Policinici Sociale Regina Maria. Proiectele demarate au avut ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata ale copiilor, tinerilor si batranilor, educarea tinerilor institutionalizati, sustinerea serviciilor de educatie pentru sanatate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram