Diavolita produse de calitate pentru un masaj complet

28 octombrie 2016
Autor:
WEBDESK

Masajul este o arta, care s-a dezvoltat de-a lungul timpului si care a prins diferite forme in functie de diverse zone geografice. Pentru realizarea unui masaj de succes, care sa isi atinga scopul, este esentiala utilizarea unor produse de calitate. In acest sens, brandurile renumite din intreaga lume au scos pe piata diferite variante de ulei masaj.

Pasi pentru realizarea unui masaj de succes

In alegerea uleiului potrivit pentru masaj, trebuie sa avem in vedere obiectivul final al acestuia. Uleiul este folosit pentru a incalzi si relaxa zona masata si pentru a usura procesul. Miscarile efectuate vor fi caracterizate de continuitate si circularitate, astfel ca masajul isi va atinge scopul initial. In acelasi timp, uleiul are capacitatea de a hrani pielea si de a o matifia.

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi un ulei de masaj, trebuie sa ai in vedere modul in care se intinde pe piele si cat de usor este absorbit de aceasta. Proprietatile de hranire si netezire a suprafetii pielii sunt din nou elemente de luat in considerare atunci cand alegi produsul potrivit. Cele mai recomandate uleiuri sunt cele extra virgine pentru ca au un grad ridicat de puritate si prospetime si contin nutrienti naturali, atat necesari pielii umane.

Alege ulei de masaj in functie de nevoile tale. Uleiul de cocos este foarte utilizat in tehnica masajului pentru ca se intinde foarte repede si hidrateaza pielea. Mirosul nu este atat de puternic, astfel incat nu il va deranja pe cel caruia i se face masajul. Il puteti gasi in majoritatea magazinelor alimentare, dar si in sex shop.

Alt tip de ulei cunoscut si utilizat in aceasta arta este cel obtinut din seminte de citrice. Se absoarbe foarte repede si nu lasa pielea unsuroasa. Pretul pentru acest produs este ceva mai ridicat, insa beneficiile pe care le aduce nu sunt de ignorat. Puteti folosi acest ulei si in combinatie cu un vibrator.

Uleiul de floarea soarelui, cu care gatiti poate fi si el folosit in aceasta tehnica. Desi nu are substante nutritive ca in celelalte cazuri, el are capacitatea de a curata zona. Cu toate acestea, aspectul unsuros pe care il lasa nu se poate indeparta atat de usor. Vei avea nevoie fie de servetele absorbante, fie de apa si sapun.

Trebuie sa facem diferenta dintre uleiul de masaj si ulei aromaterapie. Acestea din urma difera de cele clasice pentru ca sunt derivate din diverse plante si fructe, care produc efecte considerabile asupra pielii. Dintre acestea, cele mai populare sunt: lavanda, Ylang Ylang si eucaliptul.

In cazul in care vrei sa iti surprinzi partenerul cu un masaj, nu uita de accesoriile pe care le poti folosi pentru a transforma o sedinta obsinuita intr-una cu adevarat speciala. Un sex shop iti poate fi de ajutor prin prisma colectiilor de vibratoare, inele si alte accesorii menite sa va starneasca amandurora imaginatia. Investitia in jucarii erotice reprezinta o metoda foarte cunoscuta si practicata la care oamenii apeleaza atunci cand vor sa mentina vie flacara iubirii.

Nu trebuie sa fii expert in aceasta arta pentru a-l face pe cel drag tie sa se indragosteasca si mai mult de tine. Arata-i ca te straduiesti, ca vrei sa inveti lucruri noi pentru a-l impresiona pe el si ca esti gata oricand sa ii satisfaci orice fantezie. Tine minte ca nu trebuie sa fii timorata sau crispata. Ii vei transmite acest lucru si nu vei mai obtine succesul dorit. Incearca sa fii cat mai relaxata; admite ca nu esti experta si nu stii sa faci masaj la nivel profesionist si lasa-te purtata de val. Cu siguranta el va aprecia acest lucru.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram