Despre reusitele domnului Dorian Schwartz

15 iunie 2017
Autor:
Suits Advertising

De cand s-a infiintat (in 1999) si pana acum, clinica privata Romgermed a reusit sa investeasca extrem de mult in relatiile cu pacientii si in tehnologie. Datorita acestor lucruri, Dorian Schwartz, fondatorul clinicii Romgermed a derulat foarte multe campanii sociale prin care a reusit sa ajuge extrem de multe persoane cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz si tot ce a realizat el

Pe langa alte lucruri importante facute de Dorian Schwartz, acesta a sustinut financiar tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina si din pacate nu aveau banii necesari. Tot el a infiintat si campania “Conectati la viata” prin care a oferit asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic.

Timp de 2 ani de zile Dorian Schwartz a derulat campanii de educare a tinerilor din Bucuresti pe teme sociale cum ar fi: eliminarea violentei din scoli, educatia sanitara si consumul de droguri.

Datorita pasiunii domnului Dorian Schwartz pentru edicina si pentru sistemul medical din Romania, Grupul Medical Romgermed a continuat sa se dezvolte si sa devina un jucator foarte important in domeniul medical. Fondatorul clinicilor Romgermed, domnul Dorian Schwartz si-a facut studiile in SUA si in Germania.

Datorita parerii foarte bune despre invatamantul din Romania, acesta a dorit sa urmeze o facultate si in Romania si astfel a ales sa urmeze facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram