De unde luam rechizite pentru noul an scolar?

21 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiar daca ti se pare ca inca e vacanta si mai e mult pana la inceperea noului an scolar, timpul trece foarte repede si cel mai bine e sa fii pregatit din timp cu rechizite scolare pentru copilul tau. De ce sa intri in panica la inceputul toamnei si sa constati ca nu stii ce trebuie sa iei sau ca magazinele de rechizite scolare au ramas fara stocuri, cand poti sa rezolvi toate aceste aspecte cu doar un singur click?

Rechizite scolare care te asteapta pe la iBebe

Daca esti un parinte nou, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu stii ce rechizite scolare sa cumperi si unde sa le gasesti, nici sa te gandesti ca vei petrece o intreaga zi (daca nu mai mult) facand asta. In magazinul online iBebe gasesti toate rechzitele de care are nevoie copilul tau, la preturi atractive si cu un minim de efort. Poti vedea aici gama variata de rechizite scolare pe care cei de la iBebe ti-o pun la dispozitie si prin care incearca sa satisfaca nevoile tuturor scolarilor sau copiilor de gradinita.

Ce rechizite scolare gasesti pe la iBebe?

Fie ca ai nevoie de carti de colorat sau de carti de scris, aici gasesti tot ce ai nevoie pentru noul an scolar al copilului tau. Alege un penar practic, bine compartimentat, pentru a stoca toate uneltele de scris ale copilului tau. Este important ca el sa aiba unde sa tina toate creioanele colorate si pixurile si sa invete, in acelasi timp, sa si le organizeze si sa aiba grija de ele.
Tot pe site-ul celor de la iBebe gasesti si carti de colorat sau de scris, creioane colorate, blocuri de desen, acuarele, plastelina, seturi de origami, stampile colorate etc.

Cum comanzi rechizite scolare de la iBebe?

Pentru a comanda materialele didactice, nu trebuie decat sa intri pe pe site-ul iBebe, sa selectezi rechizitele de care ai nevoie si sa completezi online formularul de comanda. Altfel, ai posibilitatea sa comanzi si prin platforma de live chat de pe site, unde te va ajuta un operator, prin email, sau prin telefon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram