De ce sa apelezi si de ce sa nu apelezi la firme de curatenie?

23 august 2016
Autor:
Content SEO

Este o adevarata placere sa termini o zi de curatenie generala si sa stii ca mai este o saptamana sau doua pana la urmatorul chin de acest fel. Din pacate, timpul trece repede si curatenia trebuie facuta iar si iar si iar, evident, daca vrei o viata sanatoasa si ordonata.

Pentru unii poate sa fie o placere stergerea prafului, insa pentru altii este total opusul. Cei din urma sunt cei pentru care au aparut serviciile de curatenie. In capitala, cel putin, poti descoperi o multime de firme care ofera servicii de curatenie Bucuresti, ceea ce face intregul serviciu extrem de profesional si de atractiv din punct de vedere al pretului. Ramane de vazut, insa, daca merita sa iti cureti singur mocheta sau apelezi la o firma specializata?

De ce sa apelezi la o firma ce ofera servicii de curatenie?

Un prim motiv ar fi faptul ca poti face orice altceva in timpul in care casa ta beneficiaza de o reinprospatare. Poti sa iti petreci timpul cu familia la o pizza, poti sa faci sport, poti sa iti rezolvi treburile de munca sau poti pur si simplu sa lenevesti.

Daca nu iti place sa faci curatenie, cel mai probabil nu faci acest lucru foarte bine. Astfel, oricat ai fi de atent, mai lasi o urma de praf pe tavan, o butatica de geam nespalata sau o placa de gresie nedezinfectata. O firma de curatenie va face curatenie luna si va acorda atentie fiecarui detaliu.

De asemenea, o firma de curatenie va folosi intotdeauna produse de buna calitate. Cu siguranta aspiratorul pe care il ai acasa nu este unul profesional iar detergentii pe care ii folosesti sunt detergenti normali, din magazin. In cazul firmelor de curatenie, toate aceste elemente sunt speciale pentru o curatenie perfecta si de regula costa destul de mult.

In ultima vreme, firmele de curatenie sunt din ce in ce mai profesionale, asadar nu exista niciun risc in ceea ce priveste bunurile din casa. In cazul in care se intampla ceva, fiecare bun este asigurat.

De ce sa nu apelezi la firme de curatenie?

Exista motive pentru care sa nu apelezi la astfel de firme? Cu siguranta, da! Unul dintre motive este pretul. Chiar daca preturile sunt din ce in ce mai mici, acestea exista. Nu este niciodata placut sa scoti bani din buzunar. Evident, de multe ori, in timpul pe care il pierzi facand curatenie poti face mai multi bani decat cheltuiesti si atunci renteaza, fara doar si poate.

Daca esti foarte posesiv cu bunurile tale, s-ar putea sa nu iti placa foarte mult sa umble altcineva prin ele. Poti, insa, sa impui niste limite si sa ii pui pe cei care fac curatenie la curent cu toate pretentiile tale.

In rest, nu ai niciun motiv sa nu apelezi la un astfel de serviciu. Per total, este un serviciu care te scuteste de una dintre cele mai neplacute activitati si care iti ofera sansa de a lucra si a locui intr-un spatiu sanatos si curat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram