De ce au nevoie copii de patuturi in care sa se simta in sugranta?

6 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In primii ani de viata dezvoltarea si santatea bebelusului tau are aspect specifice, foarte diferite de adulti si chiar si de copiii care au trecut de primii ani din viata. Deci sfaturile medicilor si sfaturile altor parinti nu trebuie neglijate.
Dupa cum stiti, in primii ani de viata copii mici sunt dependent de patutul lor si de carucior. In general sunt dependent de tot ce tine de igiena, de mancare si de odihna. Am apelat la un numar de experti pentru a afla cateva reguli de baza de care este bine sa tineti cont atunci cand cumparati un patut de bebe.

In primul rand, bebelusul dumneavoastra trebuie sa fie in siguranta. Sa doarma si el, ca si dumneavoastra, mai linistit. Pentru asta aveti nevoie de patuturi Bebe Design pe care le puteti gasi in magazinul online Babyneeds la un super pret.

Celui mic nu trebuie sa ii fie teama de locul unde doarme. Daca se intampla asta, este posibil sa abia repercursiuni asupra dezvoltarii fizice si mai ales psihice ale copilului dumneavoastra. Specialistii sustin ca pana in a 6-a luna minim, este bine ca patutul copilului sa fie in dormitorul dumneavoastra.

De ce au nevoie copii de un patut de copii in care sa se simta in siguranta?

In mediul intrauterin, toti copii sunt in contact permanent cu mama, de aceea, cateva luni dupa nastere este bine ca mama sa fie langa copil pentru a ii oferi siguranta. De aceea, repet, cel mai bine este ca in primele luni de la nastere patutul copilului sa se afle in aceeasi camera cu parintii. Patuturile de copii Bebe Design sunt concepute special pentru a oferi siguranta copilului, sunt capitonate cu textile pentru bumbac netoxic pentru copii.
Pe langa faptul ca cele mai bune preturi le gasiti la Babyneeds, patuturile Bebe Design de aici sunt de calitate superioara si sunt adaptate fiecarei cerinte. Chiar daca doriti un patut fara accesorii sau doriti un patut cu accesorii multe, la Babyneeds gasiti multe modele de patuturi Bebe Design.

Magazinul babyneeds.ro comercializează patuturile de copii la prețuri avantajoase, de la branduri de renume. Părinții trebuie doar să completeze formularul de comandă online sau să comande telefonic, la numerele 0726.817.023 și 0740.672.091. Livrarea se face oriunde în țară, printr-o firmă de curierat rapid.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram