Cum sa faci un cos cadou

8 august 2017
Autor:
Content SEO

Cosurile cadou pot fi un cadou minunat pentru orice ocazie, dar cumpararea unui cos gata facut, te poate costa o avere. In cazul in care alegi sa iti faci propriul cos cadou de Paste/ Craciun sau orice alta ocazie, vei reusi sa aduci o nota personala cadoului economisind bani.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca realizezi un cos cadou:

  1. Decide-te cu privire la tema pe care o abordezi. Aproape toate cosurile de cadouri, au un anumit tip de tema. Alegand tema cosului, iti va fi mult mai usor sa planificati continutul cosului. Alege tema cosului inainte de a face orice altceva. Uneori, tema se bazeaza pe o ocazie sau un set de circumstante.
  2. Cumparati sau faceti chiar voi, produsele pe care le veti pune in interiorul cosului. Asigurati-va ca produsele pe care le alegeti se potrivesc cu tema aleasa. De exemplu, daca alegeti sa faceti un cos cu bunatati, trebuie sa aveti in vedere faptul ca va trebui sa puneti doar produse comestibile in cos.
  3. Alege un cos adecvat, De regula, oamenii prefera sa aleaga, cosuri din rachita, dar puteti alege cosuri realizate din diferite materiale. Cosurile pot fi facute din lemn, plastic, tesatura sau metal. Daca oferiti un astfel de cadou unui copil, este indicat sa alegeti un cos din plastic sau din material textil. De asemenea, puteti utiliza cutii de cadouri, pungi de cadouri, borcane, galeti din plastic sau lazi din lemn, in locul de cosuri. Uneori, acestea pot fi mult mai potrivite pentru tema pe care o alegeti decat un cos traditional.
  4. Umple cu hartie, partea de jos a cosului. Aceasta umplutura este esentiala pentru a putea aseza mai tarziu produsele pe care le veti pune in cos.
  5. Aranjati in cos produsele. De obicei, cel mai inalt dintre cadouri se pune in centrul cosului. Aranjeaza celelalte elemente, de la cel mai inalt la cel mai mic, in jurul celui mai inalt element.
  6. Impachetati intregul cos. Acest pas se realizeaza cu ajutorul celofanului, a foliei de plastic, sau a tulle-ului.
  7. Pentru cosurile cadou destinate copiilor, puteti alege ca recipient, chiar o jucarie. Puteti alege o masinuta mai mare, sau orice alta jucarie de dimensiuni mari, care poate fi umpluta cu bunatati si ulterior impachetata.

Inainte de a crea un cos cadou pentru cineva, trebuie sa aveti mereu in vedere gusturile acelei persoane. Daca doriti sa oferiti o experienta placuta, tineti cont de acest lucru esential.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram