Cizmele de cauciuc si ghetele de la Modlet ro te pregatesc pentru sezonul rece

9 septembrie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Modlet este magazinul online specializat in comercializarea de articole de incaltaminte care le pune la dispozitie clientilor sai cele mai frumoase modele si culori, aflate in tendintele sezoanelor si anului in curs. Astfel, doamnele si domnisoarele nu vor fi chic doar primavara si vara, ci si in anotimpurile reci. Noile modele de cizme de cauciuc ieftine si ghetele pe care le veti gasi in acest magazin (iata aici despre ce este vorba: https://www.modlet.ro/73-ghete-si-cizme-de-cauciuc) va vor incanta, la prima vedere.

La Modlet, orice pereche de cizme de cauciuc este aparte

Pentru ca femeile doresc intotdeauna sa fie unice, Modlet le-a pregatit acestora o gama variata de culori si modele de cizme din cauciuc, perfecte pentru un look senzational, chiar si cand nu stiu ce sa poarte. Cizmele din cauciuc de la Modlet au o serie de caracteristici care le face sa fie cea mai buna alegere, atunci cand vine vorba despre alegerea unei perechi de incaltaminte care sa se potriveasca sezonului rece. Acestea sunt:

• In primul rand, cizmele de cauciuc pe care le puteti comanda online de la Modlet.ro sunt impermeabile. Acest lucru este poate cel mai important, mai ales ca vremea de toamna ploioasa trebuie sa fie infranta cu incaltaminte adecvata. Picioarele vor ramane uscate, fara a exista riscul de va uda.

• Tot pentru a mentine caldura picioarelor si a evita contactul cu apa in zilele ploioase, cizmele de cauciuc sunt imblanite. Acestea pot fi purtate si toamna, cand temperaturile nu sunt chiar atat de scazute. Culorile si modelele difera, tocmai pentru ca orice preferinta sa fie satisfacuta.

• Aceste cizme de cauciuc au un design foarte placut, unele perechi avand si piele ecologica, tocmai pentru a le da un aspect deosebit, mai elegant, mai sofisticat.

Cizme din cauciuc cu fundite, imprimeuri si cureluse

Pentru a fi la moda anul acesta, Modlet a pregatit in stoc modele de cizme de cauciuc accesorizate cu fundite (aduce un plus de feminitate intregii tinute), imprimeuri (florale sau diverse), floricele, cureluse. Acestea au rolul de a infrumuseta si de a sublinia calitatile fiecarei doamne sau domnisoare. O tinuta ccare nu este atat de spectaculoasa, dar cuprinde o pereche de cizme de cauciuc de la Modlet sigur va atrage toate privirile.

Cizmele de cauciuc nu sunt potrivite doar pentru sezonul ploios, ele pot fi purtate toamna, iarna si primavara. Pentru ca nu sunt foarte imblanite, fashionistele aleg sa le poarte chiar si vara, al tinute lejere, creand un constrast puternic si atragator.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram