Citeste volumul 3 din Fluturi de Irina Binder

28 iunie 2016
Autor:
Daniel Petreanu

Daca ai citit cu sufletul la gura dinFluturi de Irina Binder, atunci sigur asteptai cu nerabdare al treilea volum care continua seria.

Aparut de curand de la editura For You, Fluturi volumul 3 se poate comanda deja de pe site-ul librariei online Diverta. In acest fel vei reusi sa citesti in cel mai scurt timp Fluturi vol 3, pentru ca romanul iti va fi livrat la timp.
Romanul Fluturi al tineri scriitoare romance, Irina Binder, care a fost impartit in doua volume in momentul aparitiei, a reprezentat un succes pe piata de literatura romaneasca, cartile acestea fiind cele mai cumparate in anii 2013 si 2014 la nivel national. Este de asteptat ca Irina Binder, Fluturi vol 3 sa aiba acelasi succes ca primele doua volume, mai ales ca foarte multi cititori asteapta cu sufletul la gura sa vada cum este continuata povestea de dragoste a autoarei romance.
Irina Binder a debutat cu romanul Fluturi in 2012, cartea care s-a bucurat de un succes rasunator si care este inspirata din experientele personale ale autoarei.
Inca de anul trecut se vorbea despre publicarea volumului 3 Fluturi de Irina Binder, iar acum cartea este disponibila pentru toti cei care vor sa-i descopere secretele.

Libraria online Diverta este locul ideal de unde poti comanda rapid si simplu Irina Binder Fluturi, volumul 3! Fie ca vrei pentru tine aceasta carte sau vrei sa surprinzi pe cineva drag cu Fluturi vol 3 de Irina Binder, Dol.ro iti este alaturi!
Libraria Diverta este prezenta pe aceasta piata de peste 14 ani, iar pe site-ul acesteia nu vei gasi doar carti. Dol.ro pune la dispozitia celor interesati o colectie impresionanta de carti din diferite domenii, dar si articole precum jucarii, rechizite, gadgeturi, filme, jocuri, muzica, accesorii media si multe altele. De asemenea, aici veti gasi o gama impresionanta de produse ce pot fi comandate la orice ora din zi sau din noapte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram