Cele mai importante criterii in alegerea unei motocultoare

17 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Orice gospodar care locuieste la casa ar trebui sa aiba in curtea sa o motocultoare de cea mai buna calitate pentru a avea rezultate de cea mai buna calitate. La alegerea unui motocultor este important sa fie luat in considerare niste criterii importante.

Criterii in alegerea unei motocultoare

Poate cel mai important lucru in alegerea unei motocultoare de pe motosapeieftine.ro este acela de a stii principalele caracteristicile constructive si functionale ale acestuia. Este nevoie sa acorzi o atentie destul de mare ecartamentului rotilor, deoarece acesta depinde de latimea motocultorului. In cele mai multe cazuri latimea ne da distanta dintre randurile de plante cultivate de tine.
Un alt aspect este modalitatea de montare a frezei. Toate aceste motocultoare de la MotosapeIeftine au freza montata in spate pentru a lua putere diret de la prize de putere de sub motocultor. Ai grija ca motocultorul sa fie prevazut cu indicatii dar si cu certificari de calitate.
Pentru ca aceste motocultoare sunt folosite pentru ingrijirea culturilor, trebuie luat in considerare si pamantul unde vei folosi motocultorul. Acestea pot fi folosite pentru pomi, legume, vie, flori, fanete, porumb, sfecla, cartofi. Trebuie sa stii exact pentru ce il folosesti.

Motosapeieftine.ro – magazine online de motocultoare

De exemplu daca doresti sa folosesti motocultoare pentru o vie este recomandat sa cumperi online motocultoare de tip motosapa cu o putere de pana la 14 CP.
In general, cand ne cumparam motocultoare trebuie sa avem in vedere faptul ca acesta este un mijloc de tractiune cu o singura axa, deci persoana care conduce va trebui sa depuna destul de mult efort, efort care evident depinde de greutatea motocultorului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram