Cea mai variata oferta de ceasuri inteligente isi asteapta impatimitii pe Badabum ro

29 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Secolul XXI, cunoscut si ca “Secolul Vitezei”, reprezinta momentul de apogeu al tehnologiei de toate tipurile. Iar un pionier al acestei tehnologii de varf este ceasul inteligent. Avand o istorie generoasa in spate si multe oportunitati pentru viitor, acest gadget promite ca va schimba cursul tehnologiei, asa cum o cunoastem noi astazi. Numeroasele intrebuintari si caracteristici ale smartwatch-ului il vor transforma usor, dar sigur, intr-un accesoriu indispensabil oricarui impatimit de inventii de top. De la Sony SmartWatch la Apple Watch, oferta Badabumeste complexa si pentru toti.

Ce tipuri de ceasuri inteligente puteti gasi pe Badabum?

Oferta de ceasuri smartwatch de pe Badabum.ro este variata, cuprinzand diferite tipuri de astfel de produse, dupa cum urmeaza:

· In primul rand, clasificarea poate fi facute in functie de producator. Pe badabum gama de ceasuri smartwatch este variata, de la produse marca My Kronoz, pana la mult mai celebrul SmartWatch de la Sony sau Apple Watch de la cunoscuta companie omonima.

· Asadar, in al doilea rand, pentru acest tip de accesoriu numit smartwacth, pretul este pentru toate buzunarele si pentru toate tipurile de clienti, de la cei care vor doar un ceas inteligent, pana la cei care doresc tehnologii de top in materie. Acest smartwatch, inteligent prin definitie, vine la preturi diferite, in functie de dorinte. Multi sunt pasionati de ideea in sine de a avea un astfel de ceas, in vreme ce altii au facut din achizitionarea unui astfel de accesoriu o arta.

Totodata, aceasta platforma online ofera o multitudine de beneficii, dintre care enumeram:

· Transport gratuit pentru comenzile din Bucuresti, precum si posibilitatea efectuarii platii prin POS in Capitala. Acestea reprezinta avantaje importante ale comenzilor facute pe Badabum. De asemenea, timpul de livrare este cat se poate de scurt: acceasi zi de la confirmarea comenzii pentru Capitala, iar pentru restul tarii, 24-48 de ore.

· Stocurile sunt intodeauna actualizate, astfel incat nu poate exista situatia in care un utilizator sa intre in procesul de comanda al unui produs indisponibil. Aceasta trasatura a site-ului faciliteaza in mare masura procesul de selectie si garanteaza faptul ca timpul nu va fi pierdut in van.

DESPRE BADABUM

Badabum este un retailer online de produse electronice, electrocasnice, de bricolaj si sanitare de cea mai buna calitate. Raportul calitate-pret este optim, iar pentru comenzi, livrarea se face in aceeasi zi, daca sunteti din Bucuresti, si in 24-48 de ore daca sunteti din tara. Comenzile se pot face la numarul de telefon 0372 88 77 22 sau la mailul [email protected]. Sediul firmei este situat in Bucuresti, Sector 3, Splaiul Unirii nr. 313, Parter B (in incinta ICPE).

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram