Aliatul perfect pentru distractia bebelusilor este balansoarul

18.08.2017 / Social / Suceava

Conform ultimelor tendinte in dotarile parintilor, categoria de balansoare bebelusi este una nelipsita. Inca din primele zile din viata, o activitate placuta este ca cel mic sa se bucure de un balansoar, special creat pentru categoria sa de varsta. Este aliatul de incredere atat pentru cele cateva minute de odihna ale adultilor, cat ...

Cum sa faci un cos cadou

Cosurile cadou pot fi un cadou minunat pentru orice ocazie, dar cumpararea unui cos gata facut, te poate costa o avere. In cazul in care alegi sa iti faci propriul cos cadou de Paste/ Craciun sau orice alta ocazie, vei reusi sa aduci o nota personala cadoului economisind bani.

AgentiaKGB.ro - FIRMA DE DETECTIVI PARTICULARI IN BUCURESTI ...

Puteti apela cu incredere la o firma de detectivi particulari din Bucuresti autorizata in cazul in care va dori sa aflati raspunsuri exacte cu privire la corectitudina persoanelor din jurul dumneavoastra; indiferent ca este vorba de prieteni, rude, colegei sau proprii angajati, o firma de detectivi particulari va poate pune la

Fundatia JOYO organizeaza tabara socio-educativa gratuita pentru 120 ...

Fundatia JOYO organizeaza in perioada 06.08-12.08.2017 o tabara socio-educativa gratuita pentru 120 de beneficiari din Centrul Social de Zi “Casa Florian” si elevi din scoli din sectoarele 5 si 6 Bucuresti. Copiii provin din familii defavorizate si sunt beneficiari ai proiectelor de prevenire a abandonului scolar si familial ale Fundatiei JOYO.

Podravka Romania contribuie la masa calda a celor ...

Multi dintre noi nici nu mai alocam importanta faptului că uneori sarim peste masa de pranz sau plecam grabiti de acasa fara sa luam micul dejun. Mancarea face parte din rutina noastra zilnica si uitam cateodata cat suntem de norocosi ca ne putem permite oricand o masa savuroasa. Totusi, sa nu

O slujba banoasă, o familie fericita

Dacă e să privim în trecut și la modul în care era văzută familia în trecut, cu toții știm că rolul femeii era să fie casnică. Bărbatul era capul familiei și cel care aduce totdeauna banii în casă, iar femeia trebuia să se ocupe cu îngrijirea copiilor și curățenia.

Cum gasesti un instalator bun

In cazul in care te confrunti in locuinta cu tevi care curg, calorifere sau boilere defecte, inseamna ca ai nevoie de un instalator. Cum nimeni nu vrea sa se lase pe mana unui mester care mai mult strica decat repara, te poti trezi in situatia dificila de a nu stii cum

Nestlé România a lansat SUMMER’S COOL, școala de ...

București, 20 iulie 2017 – Nestlé România a lansat SUMMER’S COOL, școala de vară dedicată tinerilor care doresc să-și descopere și exerseze talentul în domeniul business-ului. Proiectul face parte din programul „Alliance for YOUth”, cunoscut în România pentru oferirea a peste 15.500 de joburi permanente, 644 de stagii de practică plătită

Ce impact are consumul de peste in alimentatia ...

Cand vorbim despre alimentatia copiilor, parerile sunt de la foarte multe in sus. Exista sute de forumuri sau site-uri unde mamicile (si nu numai) dezbat la ordinea zilei acest subiect extrem de controversat: cum stabilim meniul celor mici astfel incat sa fie unul echilibrat?

Pastreaza vacanta-n poze colorate si mirosul marii in ...

Cativa cercetatori de la Universitatea Indiana din SUA au publicat in revista Time un studiu demografic menit sa demonstreze ca exista o legatura (destul de stransa) intre o stare mentala de bine si un camin primitor. Participantii la studiu au declarat ca se simt mai fericiti si mai impacati cand, dupa

Trattoria Bucuresti pentru timpul tau liber

Dintre toate restaurantele, prefer trattoria, mai ales Trattoria Bongiorno Universitate

Plafonierele LED - ce rol mai au in ...

Plafoniere LED de la led-concept.ro

Un remediu pentru trup si suflet

Membrii societatii contemporane fug de spiritualitate. Acesta e aproape un truism, un fapt pe care il observam si pe care poate chiar il aprobam tacit. La ce ne trebuie spiritualitate, cand traim in era informatiei si a demistificarii totale?

Candy bar tematic Constanta, prajituri delicioase si aranjamente ...

Candy barul este un bufet de dulciuri, aranjat intr-un decor special cu diverse prajituri, cat mai deosebite, rafinate si gustoase. Pentru un candy bar personalizat la evenimente in Constanta va invitam sa ne contactati la 0762838354.

Vrei o ambienta placuta in locuinta ta? Foloseste ...

LED-Concept este un magazin online care comercializeaza o gama variata de produse de iluminat pe baza de led la preturi foarte mici.

Igienizarea casei, o sarcina lasata in grija firmei ...

Dupa cum bine stiti, la nivelul capitalei totul trebuie sa se desfasoare intr-o rapiditate iesita din comun, dat fiind faptul ca numarul de locuitori este mare, traficul intens, si, totodata, volumul in munca este unul foarte extins.

Profita de reducerile la cursul de social media ...

In 2017, canalele de social media au devenit poate principalul instrument de marketing folosit.

Top 5 cadouri pentru femeia din viata ta

Cadoul este o forma de apreciere pe care cineva o primeste si de care se bucura nespus. Gestul daruirii misca oamenii, le aduce fericirea, in ochii celui surprins ghicindu-se bucuria de a se sti apreciat.

Despre reusitele domnului Dorian Schwartz

Totul despre Dorian Schwartz

Cursurile de actorie pentru copii - sunt ele ...

Cursuri de actorie pentru copii