Vreti un compresor silentios dar foarte puternic?

15 martie 2017
Autor:
Touch Media

Un unit dentar bun este unul care ofera intreg suportul medicului stomatolog si asigura confortul pacientului. Un unit dentar bun este unul care asigura parametri noi de functionalitate, nivel inalt de igiena si confort atat medicului cat si pacientului, design atractiv si ergonomic. Medicul alege echiparea unitului in functie de ceea ce si-a propus profesional, dar si tanand cont de buget. Uniturile dentare din cele mai sofisticate si din ultima generatie sunt unituri din gama Chirana, o marca excelenta in raport cu necesitatile actuale ale stomatologiei.

Iar pentru ca am vorbit despre functionalitate la cote maxime a unui unit dentar, va recomandam unit Chirana pentru tot ceea ce inseamna noua generatie de unituri dentare dezvoltate cu tehnologii noi si performante: posibilitatea de a programa unitul pentru doi medici stomatologi; negatoscop detasabil; reglarea debitului de aer si a apei independent pentru fiecare piesa de mana; o functie unica de chip-blowing cu ajustarea volumului de aer suflat in mod independent pentru fiecare piesa de mana in parte, controlat manual prin pedala sau automat dupa terminarea lucrului cu piesa de mana; sunt disponibile optional brate pantografice pentru: monitor, pentru camera intraorala si tavita medicala; la tastatura mesei medicale, optional, un panou de control cu indicator luminos linear pentru masurarea perfomantelor si vitezei de rotire pieselor de mana sau cu ecran pentru indicarea precisa si identificarea parametrilor masurati; masa asistentei poate fi echipata de la 1 pana la 4 instrumente, cu posibilitatea optarii pentru un brat pantografic sau simplu; in cazul blocului scuipator, detasarea vasului scuipator impreuna cu sistemul de clatire si umplere a paharului, permitand curatarea rapida si usoara, dezinfectarea si sterilizarea conform celor mai inalte standarde de igiena.

Nici un unit dentar nu poate funtiona fara un compresor, care sa furnizeze aer la echipamentele stomatologice din dotare, practic compresorul face toata munca. Va recomandam unit Chirana, aveti nenumarate modele din care sa alegeti modelul care va satisface profesional. Cumparati unit Chirana de la furnizori autorizati care, in genere, va pot oferi tot ce tine de echiparea cabinetului stomatologic, de la mobilier stomatologie, pana la instrumentar stomatologie, piese de mana, compresoare ekom, turbina, aparatura sterilizare si consumabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram