Umidificatoare si purificatoare de aer – pentru sanatatea copiilor si a parintilor

2 martie 2015

Pastrarea unui nivel calitativ bun al aerului in camera amelioreaza simptomele problemelor respiratorii sau ajuta pur si simplu la mentinerea sanatatii. Spre exemplu, in cursul iernii lipsa umiditatii din camera poate usca pielea si poate duce la iritatii nazale si raceli dese. In acel moment ne vin in ajutor aparatele de umificat aerul, care actioneaza de obicei prin tehnologia cu ultrasunete.

In plus, pentru o purificare si mai buna a aerului, magazinul online Kimbi va recomanda un umidificator de aer cu ionizare, al carui principiu este simplu: emite ioni negativi, care se vor atasa ionilor pozitivi generati de aparatele electrice, fumul de tigara sau orice alt tip de fum si astfel purifica aerul din camera. Un astfel de aparat este extrem de folositor atat pentru camera copiilor, cat si pentru cea a adultilor.

Tot site-ul Kimbi va ofera si un purificator de aer Salin, care aduce in camera aerul curat al salinei si ale carui beneficii sunt semnificativ mai mari: purificatorul Salin are rezultate in tratarea rinitelor, sinuzitelor, laringitelor, astmului bronsic sau bronsitelor. In plus, mareste rezistenta la raceli, da o stare psihica buna si ajuta sa scaderea sforaitului. Aparatul Salin are multiple premii si certificari internationale.

Te invitam in magazinul nostru online Kimbi pentru a vedea intreaga gama de aparate pentru pastrarea unui aer curat si a unei sanatati maxime!

# # #
Date de contact
[email protected]
0771.350.179

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram