TOP 10 BENEFICII ALE PURIFICATOARELOR DE AER PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR

23 martie 2017

1. ODIHNĂ MAI BUNĂ. Orice mamă știe cât de important este pentru un copil să beneficieze de un anumit număr de ore de somn. La fel de importantă este, însă, și calitatea somnului. Aerul curat ajută copilul să se trezească mai odihnit. Amintește-ți cum te-ai simțit într-un mediu cu multă natură, undeva la țară sau după o seară petrecută la cort pe malul mării sau la munte! Recomandăm alegerea unor purificatoare de aer complet silențioase care să nu perturbe somnul copiilor.

2. PREVINE APARIȚIA ASTMULUI. Studii efectuate de catre Universitatea din Virginia arată că expunerea copiilor la alergeni acarieni în primii ani de viață poate determina o predispoziție mai mare la dezvoltarea unor complicații respiratorii de tipul astmului în anii ulteriori. Purificatoarele Airfree au fost inventate tocmai de un părinte care și-a dorit să vină în sprijinul copilului său care dezvoltase o formă de astm. Produsul elimină total alergenii acarienilor. Montate în dormitorul copiilor purificatoarele reduc drastic numărul microorganismele din aer. Alergenii organici din aer pot produce simptome de astm, rinite sau bronșite.

3. PREVINE TRANSMITEREA UNOR BOLI PE CALE AERIANĂ. Vă amintiți ultima dată când ați fost răcit? În acele momente simți că ești un adevărat pericol pentru întreaga familie. Ca mamă este și mai dificil să stai departe de copil. Virușii și bacteriile transmise pe cale aeriană pot fi distruși cu ajutorul purificatoarelor de aer. Oamenii de știință confirmă că virusurile, ciupercile sau bacteriile nu pot supravietui la temperaturi ridicate cum sunt cele din interiorul nucleului ceramic al purificatoarelor Airfree.

4. DISTRUGE ALERGENII AERIENI. Cea mai buna metodă de de a preveni simptomele alergiilor este să evitați alergenii. Copilul poate dezvolta diverse alergii la o paletă largă de micro-organisme din aer. Un purificatot performant distruge peste 99% din particulele din aerul interior.

5. LUMINA ANTI STRES. Mare parte dintre purificatoarele Airfree sunt dotate cu lumină anti-stres de culoare albastră care este controlată printr-un variator. Acest element a fost gândit pentru camera copiilor, purificatorul putând fi folosit și ca lumină de veghe. Lumina poate fi oprită dacă acest lucru se dorește. Multe modele Airfee sunt dotate cu soluții de cromoterapie. Purificatoarele cu cromoterapie emit lumini colorate care contribuie la crearea unui mediu primitor, aigurând o stare de confort superioară.

6. MIROS PLĂCUT ÎN CAMERE. Purificatoarele performante reduc mirosurile organice din încăperi oferind un mediu plăcut pentru copil. De asemenea, sunt foarte utile în bucătărie unde gătirea contribuie la eliminarea unor cantități importante de monoxid de carbon. Aerisirea bucătăriilor rămâne foarte importantă. Un purificator de aer vă poate oferi un plus de siguranță.

7. FRUCTE ȘI LEGUME PROASPETE MAI MULT TIMP. Airfree păstrează nealterată mai mult tip mâncarea nerefrigerată. De altfel, o parte din frigiderele moderne sunt dotate cu soluții de purificare a aerului interior tocmai pentru a menține mâncarea proaspătă pentru intervale îndelungate.

8. POLEN. Multe mame iubesc florile, dar nu sunt sigure dacă ar trebui să le țină în camera copilului. Fiecare bebeluș interacționează într-un mod diferit cu polenul din aer. Purificatoarele de aer distrug polenul din aer eliminând orice risc la interior.

9. ANIMALE COMPANIE. Mulți specialiști recomandă un animal de companie pentru dezvoltarea copilului, atât timp cât părintele ia o serie de măsuri de siguranță. Cu toate acestea, indiferent de câtă grijă purtați pisicii sau câinelui dumneavoastră, casa va avea un miros distinctiv. Purificatoarele Airfree elimină aceste mirosuri. În plus, distruge particule de tipul părului de animale din aer. Astfel, cel mai bun prieten al vostru poate deveni și cel mai bun prieten al copilului.

10. REGLAREA OZONULUI DIN ÎNCĂPERI. Mai multe echipamente electronice de tipul calculatoarelor emit un ozon în încăperi care, în timp, poate afecta plămânii. Purificatoarele Airfree reduc nivelul de ozon din aerul care trece prin el cu 26%.

®®®

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați:

Adi Coman
Tel.: 0747.165.406 E-mail: [email protected]

Lilia Lazăr
Tel.: 0747.165.414 E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram