Soluția naturala care aduce hidratare stralucire prospețime tenului tau Ser cu acid hialuronic cu vitamina C B3 si proteine de

19 mai 2017

Vrei să ai tenul perfect, plin de sănătate, ferm și elastic, tanăr și atractiv, în armonie cu natura înfloritoare? Vrei să dai uitării liniile sau ridurile inestetice, scuamele, uscăciunea lăsată în urmă de vreme sau de efectele dăunatoare ale mediului?

Pentru tine, QI CosmeticsTM a realizat preparatul ideal, special conceput și compus numai din ingediente naturale și organice, bazat pe experientă profesională certificata și dovedită. Acest nou preparat compensează lipsa acidului hialuronic produs natural în piele, îndepărtând astfel semnele îmbătrânirii.

Humectant puternic, acidul hialuronic este un produs natural a pielii, menținând și hrănindu-i structura. Odată cu vârsta, concentrația sa naturală scade, afectând aspectul tenului. Lipsa sa este marcată la început de aparitia liniilor fine și, mai târziu, de riduri adânci, piele căzută, lipsită de fermitate și cu textură aspră, neregulată.

Serul cu acid hialuronic cu vitamina C, B3 si proteine de matase de la QI CosmeticsTM este soluţia cosmetică ce asigură hidratare optimă a tenului, cadoul ideal pe care ţi-l poţi face pentru a radia bunăstare, frumuseţe şi tinereţe. În plus, folosirea ingredientelor naturale garantează, pe lângă sănătate, cele mai bune rezultate pentru pielea ta.

Secretul eficienţei serului cu acid hialuronic este dat de o combinaţie de compuşi naturali şi bio, aleşi şi dozati cu atenţie.

Ingredientul cheie este acidul hialuronic, în concentraţie generoasă. Acesta poate reţine de o mie de ori greutatea sa în apă şi este folosit pentru a compensa sau creşte cantităţile produse insuficient de corpul uman. Cunoscut ştiinţific ca un nutrient ”inteligent ”, acidul hialuronic, îşi ajustează absorbţia de apă, relativ la anotimp sau clima locală.

Vitamina C stabilizată constituie suportul antioxidant suplimentar care sporeşte producţia de colagen, stimulează reînnoirea celulară şi conferă luminozitate tenului. În plus, studiile arată că adăugarea antioxidanţilor are un efect semnificativ de îmbunătăţire a hidratării pielii
Compozitia este completată de vitaminele B3 si B5 ce măresc eficienţa acidului hialuronic. Niacinamida (vitamina B3) menţine hidratarea, reduce aspectul petelor pigmentare şi protejează pielea de daunele provocate de radiaţiile UV. Panthenolul (provitamina B5) îmbunătăţeşte hidratarea, reduce inflamaţia pielii, accelerând vindecarea.
Pentru a asigura o acoperire completă a cerinţelor tenului, serul cu acid hialuronic QI CosmeticsTM conţine şi proteine hidrolizate din mătase (aminoacizi din mătase) care îmbunătăţesc structura şi factorii naturali de hidratare ai pielii, au proprietăţi antioxidante ajutând la repararea daunelor cauzate de radicalii liberi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram