Reducere de pret la ulei de ricin pe 10beneficii ro

16 octombrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Se stie ca uleiul de ricin este foarte benefic pentru santate, putand fi intrebuintat la tratarea mai multor afectiuni. Tocmai de aceea magazinul online 10beneficii ofera zilele acestea o promotie speciala la uleiul de ricin cumparat de pe siteul 10beneficii.

La ce se foloseste uleiul de ricin:

- emolient si hidratant
- ajuta la regenerarea si cresterea parului, reda stralucirea acestuia
- fortifiant pentru par, gene si unghii
- reduce usor mancarimile, fiind un foarte bun cicatrizant
- calmeaza iritatiile

Componenta uleiul de ricin

Imbunatatit cu adaos de vitamina E, bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului. Uleiul de ricin are o greutate moleculara mica, ceea ce inseamna ca este absorbit usor in piele si par , oferind efecte de hranire si hidratare. Atunci cand se aplica pe varfurile de par uscat, hidrateaza si previne despicarea lor.
Tocmai de aceea magazinul online 10beneficii ofera un pret redus pentru ulei de ricin, acest produs putand fi comandat online, fara bataie de cap, direct de pe cap. Bineinteles ca livrarea se va face la domiciliul clientului.

Despre 10 beneficii

10beneficii este rezultatul ingeniozitatii, a priceperii si a unei cantitati consistente de munca, realizat de o mana de oameni dornici sa va ofere produsele ideale pentru voi si familiile voastre.
Ne-am gandit sa va oferim si vom cauta in continuare cele mai bune produse, pentru fiecare dintre voi. Produsele sunt alese cu grija, pentru toate buzunarele!
Din dorinta de a fi unici si a oferi clientilor produse deosebite, prin cele “10 beneficii”, ne-am gandit sa raspundem intrebarilor dumneavoastra.
Domnilor, va iritati dupa barbierit, doriti sa va relaxati dupa o zi obositoare sau faceti sport? Avem solutii!
Doamnelor, produsele de ingrijire faciala si corporala va ajuta sa va mentineti in forma, va relaxeaza simturile si va ajuta sa va pastrati tineretea.
Aveti nevoie de calmarea unor dureri stanjenitoare, tonifiere sau doriti sa va cresteti performantele in timpul activitatilor sportive?
Doriti sa aveti o silueta de vis, un somn odihnitor sau aveti nevoie de vitamine si de un sistem imunitar puternic? Ne-am gandit la toate!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram