Radiofrecventa corporala de la Bioestetika ro tratamentul pentru vergeturi

8 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Radiofrecventa corporala de la clinica de remodelare corporala Bioestetika este un tratament eficient in reducerea aspectului pielii neplacut, cunoscut sub denumirea de “coaja de portocala”, cu care multe femei se lupta. Mai mult, doamnele si domnisoarele care su vergeturi, pot urma acest tratament corporal, despre care pot afla mai multe AICI, pentru a reduce, in mod vizibil, vergeturile.

Tratamentul corporal care te scapa de grasimea localizata

Tratamentul corporal numit radiofrecventa corporala este de mare ajutor in procesul de reducere a grasimii localizate, stimuland, totodata, productia de colagen. Corpul este tonifiat, in urma tratamentului de radiofrecventa, remodeland, practic, silueta.

Radiofrecventa reprezinta un tratament neinvaziv, pe care femeile il pot urma la salonul de estetica din Bucuresti Bioestetika. Acesta consta, de fapt, in aplicarea undelor de radiofrecventa ce au un efect de incalzire cuprins intre temperaturi de 38 si 41 de grade. Aceasta temperatura favorizeaza crearea de colagen, care, odata cu inaintarea in varsta, este diminuat substantial si trebuie facut ceva in acest sens.

Ce reprezinta aceasta incalzire locala a dermei, in radiofrecventa? Este un tratament corporal care duce la o contractie a fibrei de colagen, imediat de la inceperea lui, si stimuleaza metabolismul pe care il au fibroblastele, ducand la producerea de fibre de elastina si colagen.
Printre principalele avantaje ale acestui tratament de la Bioestetika.ro, se numara si recapatarea elasticitatii si fermitatii pielii. In acest fel, pielea isi reia aspectul sanatos, cu care erati obisnuita, in tinerete.

Daca s-ar face o comparatie, radiofrecventa este asemenea unui corset ce strange muschii, dar si tesututile grase. Prin procesul de contractie a acestor doua tipuri de tesut, radiofrecventa reuseste sa remodeleze, cu succes, straturile de grasime, actionand in profunzimea lor.

Care sunt celelalte lucruri de care trebuie tinut cont, la radiofrecventa

Durata unei sedinte de radiofrecventa corporala, pentru o zona a corpului, este de 30 de minute. In functie de fiecare pacient, de nevoile sale si de gravitatea situatiei, protocolul, in cazul acestui tip de tratament corporal, este de a se tine un regim intensiv de tratament, o data, de doua ori pe saptamana, sa se faca, preventiv, un tratament pe luna si sa se tina cont de recomandarile specialistilor, pe care le va mai primi, la Bioestetika.

Acum, Bioestetika are grija de toti clientii sai, oferindu-le sansa de a urma doua terapii corporale, la pret de 1. Exceptie fac impachetarile Total Contour Wrap, peeling-ul chimic si toate tipurile de masaj manual. Clinica de remodelare corporala Bioestetika sustine un stil de viata sanatos, asa ca isi asteapta toti clientii sa se bucure de tratamentele corporale de exceptie. Aici, veti fi intampinati doar de specialisti in domeniu, cu echipamente de ultima generatie. Personalul de la Bioestetika este foarte bine pregatit, iar sedintele de tratament sunt personalizate, in functie de nevoile fiecarui pacient, in parte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram