Produse bio pentru ten pe piata romaneasca

16 septembrie 2014
Autor:
Silkweb

In Romania produsele bio nu au intrat inca in acelasi ritm alert precum au intrat in Occident. In Statele Unite si in alte tari dezvoltate, precum: Franta, Spania, Anglia, Germania si altele, piata de produse bio este foarte dezvoltata si in continua crestere. Oamenii devin tot mai constienti asupra efectelor nocive pe care produsele cosmetice le au asupra corpului lor si astfel incearca sa le evite si sa le inlocuiasca cu produse de ingrijire bio, realizate numai din ingrediente naturale.

In Romania, produse bio pentru ten, corp si par se gasesc mai mult prin farmaciile naturiste, insa si in cateva magazine. Un astfel de magazin, tot mai vizibil in mediul online, este Bioki. In randurile urmatoare voi vorbi despre oferta lor generoasa de produse bio pentru ten; din fericire, pe Bioki gasiti toate produsele bio de care tenul vostru are nevoie; in plus, tot in magazinul Bioki veti gasi deseori promotii si reduceri la produse, precum si concursuri cu premii in cosmetice naturale. Iata de ce puteti sa beneficiati:

- lapte demachiant bio - gasiti ori de la marca Weleda, ori Evolve Beauty - ambele cu renume pe piata de cosmetice bio. Daca aveti un ten sensibil, care se irita usor, va recomand varianta Weleda, cu migdale, iar pentru toate celelalte tipuri de ten gelul demachiat de la Evolve Beauty va curata, calma si hidrata.

- crema de fata bio - in magazinul Bioki gasiti atat creme pentru folosirea zilnica (creme de zi sau de noapte), cat si lotiuni cu scop specific: pentru zona ochilor sau antirid. Pe langa acestea, mai gasiti si unt de Shea, pur si nerafinat, un produs bun pentru numeroase probleme ale pielii.

- masca de fata - un produs foarte bun este masca cu AHA de la Evolve Beauty, o masca cu efect instantaneu, care lumineaza fata si ii reda catifelarea. Produsul este certificat Ecocert si Vegan Society, deci nu are nici urma de substanta chimica.

Acestea sunt cateva dintre produsele bio pentru ten disponibile si pe piata romaneasca. Nu ezitati sa le testati, veti observa schimbari mari direct pe tenul vostru - accesati aici oferta de produse bio pentru ten de la Bioki.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram