Prisum International Trading lanseaza Ayurvida gama de accesorii de wellness

19 iunie 2017

Grija pentru sanatatea noastra nu trebuie sa inceapa in momentul in care o afectiune s-a instalat deja. Consolidarea unui mindset ce pune accent pe preventie este misiunea noastra. Ori de cate ori avem ocazia, incercam sa educam consumatorii romani in aceasta directie. Suntem dedicati dorintei de a oferi remedii naturiste care sa ajute organismul sa se mentina sanatos cat mai mult timp. Pentru functionarea in parametrii normali a corpului nostru este, insa, necesar sa ii oferim grija de care are nevoie. De asemenea, este important sa alocam timp pentru activitati sportive sau recreative care contribuie hotarator pentru obtinerea mult doritei <>. a punctat Ioana Cebuc, director marketing Prisum International Trading.

Principiile presopuncturii

Folosita pentru yoga si meditatie de mii de ani, Salteaua Shakti sau „Patul de cuie” aduce in prim-plan principiile presopuncturii, terapie cu efecte benefice asupra organismului. Salteaua este facuta din materiale non-toxice si non-alergenice si contine 6.210 puncte de presiune menite sa stimuleze muschii si nervii. S-a constatat ca, prin folosirea Saltelei Shakti se fac simtite efectele terapiei de presopunctura: secretia de endorfine, care confera o stare de bine generala si ajuta la atenuarea durerilor. La aceasta se adauga eliberarea hormonului numit oxitocina, cu puternic efect relaxant asupra organismului si care ajuta la obtinerea unui somn profund si odihnitor.

Cu privire la indicatiile de utilizare, Salteaua Shakti se poate folosi direct pe podea, pe covor sau pe pat. Pentru rezultate cat mai bune, este foarte important ca pielea sa vina in contact direct cu punctele de pe saltea. Se recomanda, pentru inceput, sesiuni de cateva minute, durata acestora crescand treptat, pentru o acomodare usoara. Din punct de vedere al tipurilor de intrebuintari, salteaua ajuta la detensionare si relaxare si poate fi folosita pentru spate, coapse, abdomen, picioare si chiar fata, pentru relaxarea maxilarului.

Incursiune in practicile culturii indiene

Este binecunoscut faptul ca, indispensabile fiind pentru obtinerea unei pozitii de confort in timpul meditatiei, pernele au un impact major asupra bunei desfasurari a sesiunilor de yoga sau pilates. Pernele Zabuton sunt umplute cu ingrediente naturale (bumbac, coji de hrisca) si sunt decorate cu broderii indiene (mandala, chackra). Umplutura pernelor ofera protectie oaselor si articulatiilor si previne amortirea lor in timpul exercitiilor.

Irigatorul nazal Neti Pot este utilizat in medicina ayurvedica pentru tratamentul sinuzitei si al alergiilor si eliberarea cailor respiratorii. In prezent, irigatorul nazal este recomandat de majoritatea medicilor si specialistilor din intreaga lume. Realizat din ceramica sau din plastic non-toxic, irigatorul nazal Ayurvida ajuta la stocarea unei cantitati optime de solutie salina si la obtinerea presiunii necesare pentru eliberarea sinusurilor.

Gama de accesorii de wellness Ayurvida este intregita de covorase, perne pentru sutinere a capului si genti pentru protectia accesoriilor de sport in diferite forme si culori, cu preturi accesibile ce pornesc de la 30 de lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram