Preda Publishing sustine HOSPICE Casa Sperantei

6 octombrie 2014

Campania se va desfasura pe parcursul unui an, in perioada octombrie 2014 – octombrie 2015, si are ca scop strangerea de fonduri ce vor contribui la alinarea suferintei copiilor si adultilor ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei. In tot acest timp, editura Preda Publishing va dona cate 1 leu pentru fiecare exemplar vandut din orice colectie, inclusiv pe perioada promotiilor. Fiecare carte din colectiile editurii va avea o bulina (un autocolant) lipit pe prima coperta ce va contine toate detaliile campaniei.
Startul campaniei de sustinere a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei va fi marcat de editia de anul acesta a Bucharest International Marathon. Campania va fi lansata pe 5 octombrie, in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente de alergare pentru copii si adulti, unde va participa si o echipa din partea HOSPICE, sub numele Team HOSPICE. Cei peste 600 de membri ai echipei HOSPICE vor primi la finalul cursei din partea Preda Publishing un cupon de discount de 10% la orice titlu cumparat. Pe toata durata campaniei, cititorii vor fi permanent informati prin intermediul unui banner afisat pe site, dar si prin intermediul detaliilor disponibile pe copertile principale ale cartilor.
“In cazul cuiva cu o boala incurabila, 1 leu are o valoare foarte specifica. Cu aceasta suma pot fi achizitionate, de exemplu, doua branule intravenoase sterile, o fasa tifon sau 13 ace de seringa sterile de unica folosinta. Prin achizitionarea unei carti, cititorii nostri ajuta, intr-o maniera foarte concreta, un adult sau un copil afectat de o boala incurabila. Tinand cont ca incurajam prin cartile noastre practicarea sportului si mentinerea unui stil de viata sanatos, campania va fi lansata in cadrul celui mai mare maraton din Romania, Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon”, afirma Cristina Preda, Chief Publisher Preda Publishing.

Despre Preda Publishing
Preda Publishing este o editura unica pe piata romaneasca, dedicata in intregime sportului, in toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea. Fondata in 2011 de un grup de iubitori ai sportului, Preda Publishing promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe miscare, dieta echilibrata si respect pentru natura. In prezent, Preda Publishing este structurata pe patru colectii:
· iRUN - colectie dedicata alergarii, fie ca este vorba de pista sau alergari montane, sprint, maraton sau ultramaraton
· iBike - colectie dedicata ciclismului
· iTri - colectie dedicata triatlonlui, sport ce capata din ce in ce mai multi adepti in Romania
· iBall - colectie dedicata fotbalului si eroilor sai
· iLegend - colectie dedicata legendelor sportului

Despre HOSPICE Casa Sperantei
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie infiintata in urma cu 22 de ani, a introdus conceptual de ingrijire paliativa in Romania si a oferit pentru prima data servicii de acest tip, la noi in tara. Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov, Bucuresti si in zonele adiacente celor doua judete, avand in grija copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram