Peter The Barber” va dezvaluie secretele barbieritului ca o placere’’

14 martie 2017

Odată cu trecerea timpului, mai ales din anii 90, oamenii au preferat metodele de bărbierit moderne în detrimentul celor clasice.
Însă, în ultimii câțiva ani, există o tendință clară de revenire la bărbieritul clasic.
,,Bărbieritul ca o plăcere” este într-adevăr posibil dacă sunt folosite produse de calitate și atent alese. Nici un aparat cu 2-3 lame nu poate oferă plăcerea și confortul unui bărbierit clasic.
Ce contează, de fapt, foarte mult atunci când te bărbierești? Lama? Aparatul? Săpunul? Pămătuful? Pregătirea feței?
,,Peter The Barber” analizează toate aceste componente și vă ajută să alegeți produsul potrivit pentru tenul dumneavoastră.
Aparatul de bărbierit clasic nu mai este ceea ce a fost odată. Acesta nu este ,,agresiv'’ așa cum mulți au tendința să creadă, unghiul lamei este ,,prietenos’’ iar aparatele pe care le comercializăm sunt adevărate opere de artă: durabile, elegante și plăcute în mână.
Săpunul de bărbierit este unul dintre secretele bărbierilor. Cei care au fost într-un barber-shop, știu că bărbierii folosesc săpun de bărbierit sau cremă. Niciodată spumă de bărbierit din tub. Un săpun de bărbierit de calitate crează o spumă abundentă, hidratează și protejează pielea și ajută lama să alunece pe față. Aromele au și ele farmecul lor.
Pămătuful are un rol esențial: ajută la crearea unei spume bogate, la curățarea feței și eliminarea impurităților de pe față. Un pămătuf cu păr de bursuc este o adevărată desfătare pentru față.
Lama a evoluat foarte mult și materialele folosite pentru obținerea ei sunt cele mai bune. Dacă folosim și lame acoperite cu teflon, așa cum sunt lamele Timor, atunci veți simți diferența.
Pregătirea feței este, de fapt, primul lucru pe care trebuie să-l facem. Atunci când mergi la un raliu, întâi iți pregătești mașina. Așa și atunci când te bărbierești, trebuie să fii pregătit. Citește ,,Recomandările lui Peter’’ pe site-ul lui ,,Peter-thebarber'' și bărbieritul va deveni o plăcere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram